Stiri

Regele Charles, gafă monumentală la o moschee din Londra. Ce a pățit în momentul când și-a dat pantofii jos

regele charles
Regele Charles, gafa monumentală la o moschee din Londra [Sursa foto: Captura Video]
Gafa făcută de Regele Charles, în momentul în care și-a dat pantofii jos la o moschee din Londra.

Regele Charles a făcut o gafă majoră în timpul unei vizite recente la o moschee din Londra. Săptămâna trecută, monarhul și soția sa, Regina Consort Camilla, au vizitat Moscheea Brick Lane din estul Londrei unde, în semn de respect, li s-a cerut să se descalțe.

Citește și: Camilla, testată pozitiv cu coronavirus! Regina Consoartă a Angliei, nevoită să își anuleze toate angajamentele

În timp ce vizita a fost extrem de mediatizată, un pas greșit major în modă, complet necaracteristic Regelui, a fost observat de observatorii regali. În timp ce își scotea pantofii, regele Charles a dezvăluit o gaură în șoseta drept, potrivit Fox News.

regele charles
Regele Charles [Sursa foto: Captura Video]

Gafa Regelui Charles, extrem de comentată în mediul online. Ce spune autorul regal

Autorul regal Christopher Andersen a vorbit pentru Fox News despre momentul jenant al Regelui Charles.

El a mărturisit că monarhul a avut întotdeauna un bun gust pentru piesele vestimentare pe care și le-a ales și are anumite obiecte vestimentare preferate, pe care le-a repurtat de-a lungul timpului.

„Charles s-a mândrit întotdeauna cu simțul său acut al stilului și cu garderoba lui impecabil croită de costume la comandă, cămăși personalizate și blazere de bun gust.

În ceea ce privește gaura, Charles, întotdeauna campionul sustenabilității, nu este mai presus de a repurta lucrurile.

El a avut costume preferate, jachete din tweed și pardesiuri de cașmir recusute și cu petice”, a spus Andersen.

El a adăugat că acest obicei i-a rămas Regelui Charles încă din copilărie, care își reumple și coase regulat ursulețul preferat din acea perioadă.

„Chiar și ursulețul din copilărie cu care călătorește este încă în mod regulat reumplut și cusut înapoi, o sarcină care timp de decenii a fost rezervată exclusiv pentru iubita dădacă a regelui, Mabel Anderson”, a mai spus autorul regal.

Christopher Andersen susține că această apariție a monarhului, care a fost numită o gafă vestimentară, ar putea fi un avantaj pentru imaginea regelui: „În cele din urmă, ca regele să fie văzut cu o gaură în ciorap într-un moment de mari dificultăți financiare pentru majoritatea supușilor săi este probabil un lucru bun”.