Stiri

Rege-Jean Page, in rolul lui James Bond? Zvonurile spun ca el ar intra in rolul celebrului spion

Rege-Jean Page
Rege-Jean Page a vorbit despre zvonurile cu privire la rolul lui James Bond  [Sursa foto: Netflix, Captură Video ]
Rege-Jean Page ar putea juca rolul următorului James Bond. Iată ce spune celebrul actor!

Regé-Jean Page a vorbit despre ultimele zvonuri din mediul online, conform cărora el urmează să joace următorul rol al agentului James Bond. Actorul în vârstă de 34 de ani a mărturisit că se simte flatat de aceste zvonuri, însă nu a afirmat, dar nici nu a negat zvonurile.

„Este o conversație pe care oamenii o poartă și este teribil de măgulitor că o fac. Momentan o să îi las așa”, a declarat actorul, pentru Vanity Fair.

Citește și: Rege Jean-Page, declarat cel mai frumos barbat din lume, potrivit unui studiu stiintific. Cine se afla pe locul al doilea

Întrebat dacă și-ar dori să joace rolul spionului James Bond în următoarele filme, el a spus că momentan gândurile lui sunt ocupate cu alte proiecte importante pe care le are în acest moment.

„Habar n-am.

Nu este un lucru care îmi ocupă pe deplin gândurile. Am destule în farfurie în acest moment. Îmi fac griji pentru munca pe care o am, nu pentru locurile de muncă ale altora”
, a adăugat Regé-Jean Page.

Pe lista pentru potențiali actori care ar putea să îl interpreteze pe următorul James Bond, după plecarea lui Daniel Craig, se numără Aaron Taylor-Johnson, Richard Madden, Idris Elba, Tom Hardy și Henry Cavill.

Rege-Jean Page
Rege-Jean Page[Sursa foto: Captură Video ]

Motivul pentru care Rege-Jean Page nu va mai apărea în serialul Bridgerton

Plecarea actorului Rege-Jean Page  din distribuția serialului Bridgerton a adus multă tristețe în rândul fanilor, după a cucerit inimile tuturor cu rolul pe care l-a avut în primul sezon. Celebrul actor a făcut recent noi declarații cu privire la faptul că nu se va mai întoarce în celelalte sezoane.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Page, care a jucat rolul Ducelui Simon Basset pentru primul sezon din Bridgerton, a clarificat motivul pentru care a părăsit serialul: „ M-am înscris pentru a face un job și am făcut treaba și apoi am făcut alte joburi.  Asta este. Asta e povestea. Mi-aș dori să aibă mai mult farmec decât atât. Am terminat povestea”.