Stiri

Reese Whiterspoon găbește divorțul de Jim Toth pentru a începe o relație cu unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood

Reese Whiterspoon găbește divorțul de Jim Toth pentru a începe o relație cu unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood
Reese Whiterspoon găbește divorțul de Jim Toth [Sursa foto: Hepta]
Una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood a revenit în atenția publicului.

“Avem câteva veşti personale de împărtășit. Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, și-a început Reese Witherspoon mărturisea pe o rețea de socializare.

Citeşte întreaga ştire: Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth după 12 ani de mariaj.

Actele de divorț au fost depuse la Tribunalul Nashville săptămâna aceasta, potrivit Radar Online. Publicatiile din America sustin ca Reese ar fi intr-o relatie cu Tom Brady, nimeni altul decat fostul sot al supermodelului Gisele Bundchen.

Reese Whiterspoon începe o relație cu unul dintre cei mai râvniți burlaci[Sursa foto: Hepta]

Relația dintre Reese Witherspoon și Jim Toth

Potrivit unor surse, cei doi au ajuns să se despartă pentru că marea lor dragoste s-a transformat într-o relație platonică.

Au un copil împreună, un fiu pe nume Tennessee, pe care Witherspoon va avea custodia comună cu Toth.
Actrița a mai spus că intră într-un alt capitol, prioritatea lor rămâne fiul lor. “Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale”, a adăugat diva.

Înainte de căsătoria ei cu Toth, Witherspoon a fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe din 1999 până în 2007 și au avut doi copii împreună, o fiică pe nume Ava și un fiu pe nume Deacon.

Witherspoon și Toth s-au cunoscut la începutul anului 2010, când au fost prezentați de prieteni comuni, iar Witherspoon încetase recent o relație cu actorul Jake Gyllenhaal și nu căuta în mod activ o nouă relație.

Citește și: Actrița Reese Whiterspoon divorteaza după 12 ani de mariaj

Citește și: Jennifer Aniston, dezvăluiri dureroase despre infertilitate: „Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezeşti”

Reese Whiterspoon, relație cu unul dintre cei mai râvniți burlaci  [Sursa foto: Hepta]

Cu toate acestea, se pare că a fost fermecată de simțul umorului și inteligența lui Toth.

Au început să se întâlnească mai târziu în acel an și s-au logodit în decembrie 2010, înainte ca Witherspoon și Toth să se căsătorească în martie 2011, într-o ceremonie privată la ferma Witherspoon din Ojai, California.

„M-am căsătorit când aveam 23 de ani și aveam doi copii până să împlinesc 27 de ani. Uneori este bine să te cunoști pe tine mai întâi, însă eu nu aș schimba nimic din ce am făcut. I-am spus și fiicei mele că la 25 de ani de-abia începi să te cunoști.”, a declarat blonda de la drept.