Stiri mondene

Concurenții de la Survivor România, primiți cu urale la aeroport, la venirea în țară

Concurenții de la Survivor România, primiți cu urale la aeroport, la venirea în țară
Concurenții de la Survivor România s-au întors aseară acasă! Sute de fani au venit la aeroport să-i întâmpine, să dea mâna sau să facă o fotografie cu ei.

Concurenții de la Surivor România s-au întors în România aseară și au fost întâmpinați de o mulțime de fani care i-au întâmpinat cu urale. Fanii emisiunii au fost curioși să-i vadă în carne și oase pe Faimoșii și Războinicii din competiția fenomen de la Kanal D. 

Zanni, întâmpinat de Alex Velea și băieții de la Golden Gang 

Așa cum au și declarat în interviuri, Alex Velea și băieții de la Golden Gang l-au așteptat pe Zanni la aeroport și l-au întâmpinat cu urale și strigăte de bucurie. L-au felicitat, l-au strâns în brațe și l-au aruncat în aer de bucuria revederii, mai ales că a venit acasă, așa cum și-a propus, cu trofeul în brațe. 

Fiecare finalist în parte a avut comunitatea lui de fani și mulți dintre ei și-au dorit să vină la aeroport. Concurenții nu se așteptau la așa ceva, motiv pentru care s-au emoționat până la lacrimi.  

Zanni: Sunt prea agitat, m-au navalit, m-au rupt în două.

Concurenții de la Survivor România, primele declarații după ce au ajuns în țară

În marea finală Survivor România au plecat și mare parte dintre Războinicii și Faimoșii care au fost în Dominicană încă de la începutul competiției. Aceștia s-au dus la Survivor pentru a-și susține colegii în marea finală. Cu toții au fost impresionați de mulțimea de oameni care a venit la aeroport. 

Elena Marin:  Parcă nu realizez, sunt ca intr-un vis. Am fost foarte emotionata, am pielea de gaina si nu stiu ce se intampla. Am trait mai bine de jumatate de an cu niste emotii, dar acum lucrurile s-au schimbat. Nici nu imi imaginam cand am plecat de acolo ca va fi asemena isterie. Mi s-a spus ca o sa fie isterie, dar este inimaginabil ce se intampla. Nu m-as fi gandit niciodata. Abia acu incep sa constientizez si sa realizez. Sunt o alta Elena, am invatat foarte multe lucruri, sunt mai puternica si vreau sa tin aparte toti oamenii care m-au sustinut. Cu asta ramai, cu sustinerea oamenilor si cu toate lucrurile pe care le-ai invatat.

Concurenții de la Survivor România, primiți cu urale la aeroport, la venirea în țară

Marius: Am fost foarte aproape. Daca in ultimele doua zile m-am salvat, in ultima mea zi nu a fost asa. Nu am avut cea mai indemanare la partea de final, dar m-am bucurat de toata experienta. Pe parcursul emisiunii mi-am dorit sa ajung in finala si sa castig, dar stiam ca totul tine de public si nu am fost cel mai vocal, acesta nu a fost un punct forte. Ma asteptam sa castige Zanni pe partea de voturi, dar si merita foarte mult. A tras foarte mult, a fost printre cei mai buni. Consider ca am fost toti foarte buni, dar Zanni are ceva in plus. Am plecat de la Survivor cu o prietenie de milioane, o prietenie cu Andrei care face toti banii. Tot ce am trait acolo a fost o acumulare de experienta si m-a transformat ca om. Raman prieten cu toata lumea. Ce s-a intamplat la Survivor ramane acolo, abia astept sa ma intalnesc cu toti. 

Concurenții de la Survivor România, primiți cu urale la aeroport, la venirea în țară

Albert:  Sunt emotionat pana la lacrimi. Nu ma asteptam la asa ceva