Lansări muzicale

Rares și Olivia Addams au lansat piesa „Buchet de trandafiri”

rares x Olivia Addams - Buchet de trandafiri
rares x Olivia Addams - Buchet de trandafiri [Sursa foto: Captură YouTube]
Rares și Olivia Addams și-au unit vocile și au lansat piesa „Buchet de trandafiri”. Uite cât de bine sună cea mai fresh colaborare a momentului!

Noua piesă "Buchet de trandafiri” a fost scrisă și compusă de rareș și Olivia Addams, alături de talentații Marius Moga, Florian Rus și Achi. Single-ul cuprinde celebrul refren popularizat la începutul anilor 2000 de trupa Akcent. „Buchet de trandafiri” surprinde aceeași nostalgie care te va duce cu gândul la prima ta iubire și marchează prima colaborare dintre rareș, un artist în plină ascensiune, și Olivia Addams, artista cu o prezență constantă în topurile muzicale din România, cât și în cele internaționale. 

Citeste si: Rareș și EMAA, duet spectaculos! Cei doi au cânta live piesa „Insula”- VIDEO

„Faptul că am rescris <<Buchet de trandafiri>> e o modalitate de a menține amintirile vii. Poate acum nu vă mai vorbiți, poate vă aveți la block pe toate rețelele de socializare, poate chiar te simți nașpa în continuare, dar mereu o să aveți banca voastră și amintirile care vă aduc aminte de ce a însemnat <<noi>> la un moment dat.

Mă bucur că am colaborat cu Olivia la piesa asta și că am reușit să o aducem în atenția oamenilor!"
,a declarat Rareș.

rares x Olivia Addams - Buchet de trandafiri
rares x Olivia Addams - Buchet de trandafiri

<<Buchet de trandafiri>> este despre o poveste de iubire ideală, romantică, dar care nu poate rezista în fața timpului. Noi am încercat să descriem o poveste reală, pentru că de multe ori creștem în direcții diferite, iar iubirea nu e îndeajuns, dar amintirile sunt. Sunt sigură că și tu ai păstrat măcăr o dată petalele de la trandafirii primiți, așa sper că vei păstra și piesa la care am lucrat alături de rareș și o echipă minunată!”, a spus Olivia Addams.

rareș și Olivia Addams au lansat primul lor duet