Stiri mondene

Rareș Prisacariu a împărțit internetul în două după victoria lui. Fanii show-ului de talente au lăsat mai multe mesaje de nemulțumire: "A memorat niște propoziții! Ăsta e talent?”

Rareș Prisacariu a împărțit internetul în două după victoria lui. Fanii show-ului de talente au lăsat mai multe mesaje de nemulțumire:
Reacții de nemulțumire după ce Rareș Prisacariu, un copil de doar 7 ani, a câștigat finala unui show de tatente din Romania. Rezultatele au stârnit o dezbatere aprinsă pe internet.

Rareș Prisacariu este câștigătorul sezonului 13 "Românii au talent" și al premiului de 120.000 de euro, după ce publicul de acasă l-a ales în fața acrobaților ucraineni Olya și Valera, clasați pe locul doi, și a lui Oleg Spînu, un tânăr interpret din Republica Moldova.

„Sunt foarte emoționat pentru că am putut să fac o impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam ca oamenii să mă voteze, dar nu mă așteptam să câștig premiul cel mare „Românii au talent”.

Parcursul emisiunii a fost foarte frumos, am avut foarte multe emoții și cred că de asta am transmis atât de mult”  , a spus Rareș Prisacariu.

Copilul în vârstă de 7 ani are o capacitate excepțională de memorare și știe monologuri sau poezii. El a prezentat în finala concursului un moment inspirat de Dumnezeu și de scriitorul Octavian Paler și a mulțumit telespectatorilor care l-au susținut.

Citește și: Theodor Andrei, mesaj important după necalificarea în finala Eurovision 2023: "O să vedeți chestii interesante în următoarele câteva săptămâni. Promit!"

„În seara asta este mai multă emoție decât în celelalte etape. Și mai mare presiune. Simt că este mai grea decât toate celelalte etape. Momentul meu este inspirat de Dumnezeu și de Octavian Paler. Aș vrea să vă spun un citat din limba latină: Nihil Sine Deo – Nimic fără Dumnezeu.

Adică, dacă nu ar exista Dumnezeu, nu ar exista nimic. Dacă Dumnezeu e viața mea, cum să nu-L iubesc? Știu că unii îl ignoră, dar sunt foarte fericit că sunt mai mulți care îl iubesc”, a spus Rareș Prisacariu, înainte de a-și prezenta momentul artistic.

Fanii show-ului au reacționat imediat după aflarea rezultatelor:" Dezamăgitor, dar era de așteptat!"

Rezultatele au stârnit o dezbatere aprinsă în mediul online. În timp ce unii i-au lăudat prestațiile, alții sunt de părere că au fost concurenți mult mai talentați decât el, care ar fi meritat să câștige marele premiu. 

“Dezamăgitor, dar era de așteptat! A memorat niște propoziții! Ăsta e talent?”, “Nu mă mai uit la această emisiune niciodată”, “Care este talentul? Românii au fost nedrepți și rasiști ca de fiecare dată. Felicitări finaliștilor!”, “Copiii din Ucraina, părerea mea, ar fi trebuit sa câștige”, “Talentul a fost la copiii ucrainieni, fără supărare”, “Oleg Spînu merita să câștige”, sunt câteva din comentariile de nemulțumire de pe Facebook.

Citește și: Scandalul provocat de prestația României la Eurovision continuă. Theodor Andrei, acuzat că și-a băgat iubita în show pe banii statului: "Pentru 20 de secunde de faimă a cărat-o la Liverpool? Oribil moment!''

Au existat, însă și oameni care s-au declarat mulțumiți de alegerea făcută și au transmis mesaje de felicitare câștigătorului:  “Bine măcar că a câștigat un român de-al nostru”, “Copilul acesta merită toată admirația întregii noastre națiuni”, “Rareș Prisăcariu merita premiul cel mare! Este un geniul al României! Un înger divin!”