Stiri

Rapperul Flo Rida castiga batalia legala de 82 de milioane de dolari impotriva unei companii de bauturi energizante

rappper flo rida
Flo Rida a câștigat procesul impotriva unei companii de bauturi energizante [Sursa foto: Captura Video]
Flo Rida a câștigat procesul împotriva unei companii de băuturi energizante.

Un juriu din Florida a decis în favoarea unui proces intentat de rapperul Flo Rida, al cărui nume legal este Tramar Dillard, împotriva unei companii de băuturi energizante. Rapperul a câștigat bătălina legală de 82 de milioane de dolari, potrivit NBC News.

Juriul a găsit compania vinovată de încălcarea unui acord de aprobare cu Flo Rida, care a durat din 2014 până în 2018. Juriul a constatat, de asemenea, că marca i-a ascuns informații în mod fraudulos.

Citește și: Snoop Dogg s-a autopropus la conducerea Twitter: ”Ar trebui să conduc Twitter?". Rapperul americat a strâns peste un milion de voturi

Rapperul a intentat procesul în 2021 și a susținut că marca îi datora milioane de acțiuni suplimentare și redevențe în conformitate cu termenii tranzacțiilor lor. 

rapper flo rida
Rapperul Flo Rida [Sursa foto: Captura Youtube ]

Flo Rida, prima reacție după ce a ieșit învingător în urma procesului

Într-o declarație, Flo Rida a mulțumit juriului, judecătorului și avocaților săi și a spus că a câștigat „un nou respect pentru sistemul judiciar”.

„A fost o călătorie lungă, dar am învins. De la început, mi-am dorit doar ceea ce am lucrat, nimic mai mult, nimic mai puțin”, a spus el în declarație.

În timpul argumentelor finale, avocatul lui Flo Rida, John Uustal, a spus că clientul său nu a căutat o anumită sumă de dolari în procesul său, ci proprietatea de 1% care i s-a promis. 

rapper flo rida
Rapperul Flo Rida, în timpul procesului [Sursa foto: Captură YouTube]

Cum au reacționat avocații companiei

Avocații companiei de băuturi energizante au declarat în timpul procesului nu au fost încălcate promisiunile rapperului, spunând că pragurile de vânzări nu au fost declanșate și că rapperul a fost deja plătit „cu mult peste” ceea ce i se datora.

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West finalizează divorțul la aproape 2 ani după despărțire! Ce sumă trebuie să plătească Kanye West lunar

Ei au spus juriului că Flo Rida urmărea pur și simplu o plată mare în numerar la care nu avea dreptul, spunând: „O afacere este o afacere. Nu primești o schimbare doar pentru că ești nemulțumit de rezultate”.

Avocații companiei de energizante nu au făcut niciun comentariu asupra verdictului. Compania va putea face apel la verdict, mai întâi cerând judecătorului să-l anuleze, iar mai târziu, apelând cazul la o instanță de apel de stat.