Stiri

“Ramo”, o poveste impresionantă despre revolta în numele iubirii, începe în această seară, la Kanal D!

“Ramo”, o poveste impresionantă despre revolta în numele iubirii, începe în această seară, la Kanal D!
“Ramo”, o poveste impresionantă despre revolta în numele iubirii, începe în această seară, la Kanal D! [Sursa foto: Captură KANAL D]
Începând de astăzi, în fiecare luni şi marţi, de la ora 23:30, imediat după “Fiica ambasadorului”, telespecatorii vor putea urmări la Kanal D, nou serial “Ramo”

 Avându-l în mijlocul acţiunii, în rolul principal, pe Murat Yildirim, unul dintre cei mai talentaţi şi apreciaţi actori ai Turciei, serialul spune povestea inspirată din realitate a lui Ramo, un om care se revoltă împotriva unui sistem nedrept. Producţia face radiografia unor conflicte de familie, a prieteniei, dragostei şi a nevoii de justiţie. Totul se petrece într-un orăşel din sudul Turciei, dominat de sărăcie şi corupţie.

Citeste si: Episod NOU Fiica Ambasadorului, marți, 8 februarie 2022. Detalii în avans: Nare și Sancar, totul pentru fiica lor

Ramo, liderul unui grup infracţional, specializat în furtul de benzină, acționează pentru o puternică familie a comunităţii, ce controlează întreaga zonă. În tot acest climat al nedreptăţii, în Ramo se trezeşte spiritul justițiar. Războiul lui nu va fi doar împotriva duşmanilor, ci şi împotriva familiei pentru care lucrează, a prietenilor. Mai mult decât atât va fi o luptă cu el însuşi iar cel mai mare test al său va fi dragostea, pentru că singura femeie pe care o va iubi este Sibel (Esra Bilgic), fiica celui împotriva căruia se ridică la luptă.

În această seară, în primul episod „Ramo”

Ramo, liderul celui mai puternic grup infracțional din Adana, lucrează pentru un puternic afacerist, Cengiz. Ramo se îndrăgostește de Sibel, fiica acestuia. În vreme ce tânărul încearcă să apere interesele familiei lui Cengiz, care are mari afaceri cu combustibil, Sibel pare că discreditează toate acțiunile acestuia.  Împreună cu bunul sau prieten Boz, Ramo trebuie să ducă la îndeplinire toate sarcinile patronului său, Cengiz, însă Halef, un alt colaborator al marelui afacerist, face totul pentru a eroda imaginea lui Ramo în fața șefului lor.

Ramo urmează să rezolve o problema spinoasă, dată de șeful său. Afaceristul l-a însărcinat să recupereze marfa furată de către Seyhan Cuș, un contrabandist din zonă, și să îl aducă pe <inculpat> viu în fața sa. Numai că Ramo, care acționează după propriile reguli, va lua o decizie care îl va supăra pe Cengiz.

“Ramo”, o poveste impresionantă despre revolta în numele iubirii, începe în această seară, la Kanal D!
“Ramo”, o poveste impresionantă despre revolta în numele iubirii, începe în această seară, la Kanal D![Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu pierdeţi, din această seară, de la 23:30, un nou serial plin de tensiune și răsturnări de situație, “Ramo”, numai