Stiri mondene

Puya, dezvăluiri emoționante din perioada copilărie sale: „Bucuria e să te simți iubit și protejat”

Puya, dezvăluiri emoționante din perioada copilărie sale
Puya, dezvăluiri emoționante din perioada copilărie sale [Sursa foto: Instagram]
Puya a oferit detalii neștiute despre copilăria sa. Uite ce confesiuni emoționante a făcut artistul!

Dragoș Gărdescu, cunoscut mai mult după numele de scenă, Puya, este unul dintre cei mai discreți artiști români când vine vorba de viața personală. De data aceasta, în cadrul unui interviu recent, cântărețul a povestit cum l-au găsit sărbătorile și cum s-a bucurat de întreaga perioadă a copilăriei. Puya a recunoscut că îi este dor de zăpada de pe vremuri, dar și de activitățile sale din adolescență, spunând că a avut parte de multe momente fericite alături de prietenii săi. 

Citeste si: Puya, prima reacție după ce s-a scris că ar fi fost scos cu forța dintr-un magazin pentru că nu purta mască: „Dă, domne, filmarea aia să văd şi eu”

„Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap. Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie.

Pare ciudat, știu, vorbesc ca un moș, dar sincer, îmi dau seama acum că Susaiul era la mine în fața bloculului și eu habar nu aveam. D-aia sunt mult mai atent acum la ce e în jur. Cine știe ce pierd. Nu cadourile aduc bucurie, nu plasticele din China. Bucuria e să te simți iubit și protejat ori mie asta mi-a arătat Moș Gerilă că nu aveai voie să spui Moș Crăciun, așa cum a putut.”
, a spus Puya.

Puya, dezvăluiri emoționante din perioada copilărie sale
Puya, dezvăluiri emoționante din perioada copilărie sale[Sursa foto: Instagram]

Puya, mesaj motivațional pentru tinerii din ziua de azi

Cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi şi apreciaţi artişti de rap de la noi din țară, în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, Puya a vorbit despre toate sacrificiile pe care tinerii din ziua de azi trebuie să le facă pentru a ajunge pe piaţa muzicală.

Citeste si: Puya a lansat piesa „Lie”, în colaborare cu Eugenia Nicolae

Ce vreau să le zic tinerilor este să încerce să aibă un scop și să facă ceva, indiferent ce consideră ei. Dar să stai să te uiți la unii ore întregi pe zi ce fac ”ăia”, iar tu să nu faci nimic doar să stai în pat și să te uiți la ”ăia” ce zic, asta nu e o meserie. Foarte mulți stau și se uită pe rețelele sociale, practic primesc niște informații sub formă de glumițe.

Puya, dezvăluiri emoționante din perioada copilărie sale
Puya, dezvăluiri emoționante din perioada copilărie sale[Sursa foto: Instagram]

M-am uitat și pe telefonul copiilor mei și am văzut că undeva media este la 6-7 ore pe zi. Tu poți la un moment dat să te și informezi, eu nu consider că tehnologia este ceva rău.(...) Eu aș propune să existe o materie la școală care să te învețe să navighezi pe internet și cum să verifici o informație. Practic internetul este o bibliotecă enormă, folosește-o la maxim și nu te lăsa folosit”, a spus Puya.

Citește continuarea aici!