Stiri mondene

Prinţul Charles a lansat primul său parfum -"Highgrove Bouquet"

Prinţul Charles a lansat  primul său parfum
Prinţul Charles a lansat primul său parfum
Prințul Charles a lansat un parfum inspirat de vară în grădinile lui iubite din Highgrove.

Prințul de Wales a lansat un nou parfum care aduce un omagiu verilor parfumate de la Highgrove Gardens, reședința sa privată din Gloucestershire, Anglia. „Highgrove Bouquet”, care costă 152 de lire sterline (179,90 euro), are note de mușcată, lavandă, zambilă,mimoză frantuzească, lemn de cedru, fuziune de iris si mosc. Parfumul a fost realizat în colaborare cu brandul Penhaligon!

Prinţul Charles a lansat  primul său parfum
Prinţul Charles a lansat primul său parfum

„Când mirosul de tei argintiu înflorit plângător umple aerul, iar Highgrove Gardens este plin de ramurile sale, cu notele lor florale înfloritoare, înălțătoare”, se arată pe site-ul web.

Citeste si: Prințul Charles încearcă să-și repare relația cu Harry: „Charles a plănuit o...”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Penhaligon's (@penhaligons_london)

10% din venituri beneficiază de Fundația Prințului, organizația de caritate a moștenitorului regal, care oferă o gamă variată de programe de educație și formare pentru toate vârstele și mediile, de la arte și abilități tradiționale, la arhitectură și design, știință., inginerie, horticultură și ospitalitate.

Prințul Charles, despre pasiunea pentru grădinărit

Dragostea prințului Charles pentru grădinărit datează din copilărie.În emisiunea radio BBC The Poet Laureate Has Gone to His Shed, a vorbit despre unul dintre primele sale eforturi ecologice, cultivarea legumelor proaspete.

Eu și sora mea aveam un mic petic de legume în spatele unei granițe undeva.(...) Ne-am distrat de minune încercând să cultivăm roșii fără succes și lucruri de genul acesta. Acesta este un alt motiv pentru care simt întotdeauna că este atât de important să găsesc modalități de a încuraja copiii să cultive legume și alte lucruri la școală”, a spus el la emisiunea de radio The Poet Laureate Has Gone to His Shed BBC. 

Prinţul Charles a lansat  primul său parfum
Prinţul Charles a lansat primul său parfum

Citeste si: Prințul Charles a vizitat centrul pentru refugiați ucraineni de la Romexpo! Ce mesaj le-a transmis Majestatea Sa: „Încurajare și speranță”

Frații regali au fost ajutați de un grădinar șef „minunat” la reședința reginei Elisabeta din Londra, pe nume Mr. Nutbeam.