Stiri mondene

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021! Harry și William au dezvelit o statuie a mamei lor la Palatul Kensington

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021!
Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021! [Sursa foto: BBC ]
Joi, 1 iulie 2021, Prințesa Diana ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani. Copiii regretatei Prințese s-au întâlnit pentru a dezveli o statuie cu mama lor.

Prințesa Diana sau Prințesa Inimilor, așa cum i se mai spunea, fiind extrem de iubită, ar fi împlinit astăzi 60 de ani. Lady Di nu a fost uitată de cei doi fii ai săi, Harry și William, care s-au întâlnit pentru a dezveli o statuie la Palatul Kensington, casa în care a locuit mama celor doi prinți. 

Stauia a fost comandată chiar de Prințul Harry și Prințul William în august 2017, atunci când au fost marcați 20 de ani de la tragicul accident al Prințesei. 

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021!
Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021! [Sursa foto: BBC ]

„Au trecut 20 de ani de la moartea mamei noastre şi este momentul potrivit să amintim impactul ei pozitiv în Marea Britanie şi lumea întreaga printr-o statuie eternă. Mama noastră a influenţat atâtea vieţi", spuneau ei atunci. 

Prințul Harry și Prințul William, aduși împreună de memoria mamei lor

Prințul Harry și Prințul William nu au mai fost văzuți împreună de la funeraliile Prințului Philip care au avut loc în aprilie. Prințul Harry, care acum locuiește în America, a venit în urmă cu două săptămâni în Marea Britanie pentru a sta în carantină. Miercuri, a făcut o vizită surpriză la ceremonia de decernare a premiilor WellChild pentru copiii grav bolnavi din Marea Britanie, informează BBC

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021!
Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021![Sursa foto: BBC ]

Ceremnia de dezvelire a statuii a respectat toate restricțiile impuse de coronavirus, fiind o ceremonie restrânsă, „un eveniment foarte restrâns și un moment foarte intim din familie”, așa cum a declarat o sursă a palatului, confom sursei citate mai sus. Palatul Kensington a declarat că Grădina Scufundată a fost „una dintre locațiile preferate ale prințesei” când locuia acolo. Peste 4.000 de flori au fost plantate pentru reproiectarea grădinii, lucru care a durat 1.000 de ore până la finalizare.

Grădina, care se află în Hyde Park din Londra, va fi deschisă publicului pentru a o vizita gratuit de mâine, în conformitate cu programul Kensington Palace