• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities”
Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities” [Sursa foto: Captură YouTube]
Cel mai așteptat show al momentului revine în toamna aceasta la Kanal D. Iată primele imagini!

Bravo, ai Stil! revine în toamna aceasta cu un nou sezon! De data aceasta, sezonul 7 al show-ului de stil se va numi „Bravo, ai Stil! Celebrities- Metamorfoza”, un show inedit ce aduce în centrul atenției nouă concurente pregătite să dea tot ce e mai bun. 

La masa juraților vor sta Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, jurații deja cunoscuți ai emisiunii, dar și Tibi Clenci

Cine sunt concurentele de la „Bravo, ai Stil!”, sezonul șapte? Primele imagini de la filmări 

Nouă fete pasionate de modă și stil intră în competiția dură de la Kanal D. Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță și Olga Verbinschi sunt cele nouă concurente care se vor duela pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”. 

Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities”
Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities” [Sursa foto: Captură YouTube]

Promo-ul emisiunii a fost deja filmat și fanii emisiunii au ocazia să vadă primele imagini cu frumoasele concurente. 

Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”

”Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „ Bravo, ai stil! Celebrities ” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult.

Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”,  spune Nicoleta Nucă. 

Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities”
Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities” [Sursa foto: Captură YouTube]

Anda Adam a acceptat provocarea noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”

“Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important.

Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm.  Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling.
Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”, 
 spune  Anda Adam.

Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu, Ioana Filimon, noile concurente de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

„Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare.  În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante", declară Ruxi.  

Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities”
Primele imagini din show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities” [Sursa foto: Captură YouTube]

Sensy lucra cu diverse brand-uri și se ocupa de strategia de comunicare în mediul online și de conținutul digital. Din 2016 a intrat și în lumea influencerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food. Concurenta își descrie stilul vestimentar ca fiind unul cameleonic și spune că are foarte multe surprize pentru fanii competiției de stil.

„Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. „Bravo, ai stil! Celebrities” mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere", mărturisește Sensy.

„Am acceptat provocarea `Bravo, ai stil! Celebrities` pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă”  spune Madalina Pamfile, potrivit  Kanal D.

Citeste si: Ioana Filimon intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, declară Otniela Sandu.  

Citeste si: Carmen Negoiță și Olga Verbițchi încheie lista concurentelor care intră în lupta pentru „Cea mai stilată vedetă din România”!