Stiri mondene

Nicoleta Nucă, prima recație după ce a fost acuzată că își photoshopează abdomenul: ”Lucrez la greu la sală pentru acest Photoshop”

Nicoleta Nucă, prima recație după ce a fost acuzată că își fotoshopează abdomenul
Nicoleta Nucă, prima recație după ce a fost acuzată că își fotoshopează abdomenul [Sursa foto: Instagram]
După ce a fost acuzată că își photoshopează abdomenul, Nicoleta Nucă a avut o reacție la părerile fanilor din mediul online. Cum a reacționat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”?!

Nicoleta Nucă este originară din Republica Moldova, dar stabilită în România, fiind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi. Pe lângă muzică, Nicoleta Nucă este pasionată și de sport și stil de viață sănătos. Concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” are întotdeauna apariții elegante și sexy în același timp, foarte apreciate de fanii ei. După ce s-a fotografiat la sala ASA, unii internauți au recunoscut că artista este în mare formă, însă alții sunt de părere că este vorba doar de Photoshop.

Sătulă de criticile persoanelor răutăcioase, vedeta a avut prima reacție după ce a fost criticată că își photoshopează abdomenul.

"Da da, lucrez la greu la sală pentru acest Photoshop!",  a spus Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă, prima recație după ce a fost acuzată că își fotoshopează  abdomenul
Nicoleta Nucă, prima recație după ce a fost acuzată că își fotoshopează abdomenul[Sursa foto: Instagram]

În continuare, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că în ciuda faptului că s-a răsfățat din plin cu bucate alese și însăși relaxarea, corpul ei nu a avut de suferit.

Deși am făcut o pauza de o săptămâna de la sala, am avut oricum grija la ceea ce mănânc (cu o singura excepție) și asta e abdomenul meu după aceasta pauza...",   a mai adăugat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă, prima recație după ce a fost acuzată că își fotoshopează  abdomenul
Nicoleta Nucă, prima recație după ce a fost acuzată că își fotoshopează abdomenul[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Nucă intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cel mai îndrăgit show de stil, „Bravo, ai stil! Celebrities’, se întoarce pe micile ecrane cu cel de-al șaptelea sezon. Emisiunea va avea debutul în această toamnă, iar nouă concurente vor încerca să impresioneze jurații. Nicoleta Nucă se află printre concurentele noului sezon ”Bravo, ai stil” Celebrities”. Frumoasa artistă a oferit primele declarații cu privire la participarea ei în competiție.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil)

”Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebtities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”,  spune Nicoleta Nucă.