Stiri mondene

Primele imagini cu Liam Hemsworth dupa ce Miley Cyrus a lansat single-ul "Flowers". Cantareata a facut aluzie la mariajul lor esuat

miley cyrus
Miley Cyrus a lansat piesa „Flowers”, care face referire la mariajul eșuat cu Liam Hemsworth  [Sursa foto: Captura Video, Instagram ]
Liam Hemsworth a fost văzut pentru prima dată, după ce Miley Cyrus a scos piesa „Flowers”, despre relația lor.

Miley Cyrus i-a făcut un „cadou” fostului ei soț, Liam Hemsworth, chiar de ziua lui de naștere, pe 13 ianuarie 2023. Celebra cântăreață a lansat piesa „Flowers”, care a fost filmată în casa pe care Liam Hemsworth ar fi închiriat-o și a înșelat-o pe Miley, în perioada în care erau împreună.

Deși Miley Cyrus nu a confirmat că Flowers este despre relația ei cu Liam Hemsworth, data lansării single-ului și versurile sunt un mesaj su subînțeles la întreaga lor relație.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "The Last Song" în 2010 și s-au întâlnit mai mulți ani. Cuplul s-a căsătorit în 2018 și a divorțat un an mai târziu.

Citește și: Miley Cyrus, momente de panică! Avionul în care se afla artista a fost lovit de fulger: „Am fost nevoiți să aterizăm de urgență”

Piesa „Flowers” este inspirată din melodia lui Bruno Mars „When I Was Your Man", un cântec pe care Liam Hemsworth i l-ar fi dedicat lui Cyrus la prima logodnă din 2013, potrivit Billboard. Mesajul principal al melodiei este că Miley recunoaște că se poate iubi mai bine decât dostul ei soț a făcut-o vreodată.

miley cyrus
Miley Cyrus, în videoclipul piesei Flowers [Sursa foto: Captura Video ]

Prima apariție în public a lui Liam Hemsworth, după ce Miley Cyrus a lansat „Flowers”

Liam Hemsworth a fost văzut pentru prima dată în public după ce Miley Cyrus a lansat piesa despre care toți fanii susțin că îi este dedicată. Celebrul actor a fost surprins în timp ce el și iubita lui, Gabriella Brooks, se aflau într-un aeroport din Sydney, Australia, potrivit Page Six.

miley cyrus
Miley Cyrus și Liam Hemsworth [Sursa foto: Instagram ]

Hemsworth a fost văzut îmbrăcat lejer, într-un tricou gri, pantaloni verzi și adidași. Ea a adăugat ținutei o pălărie gri de baseball și o pereche de ochelari de soare, în încercarea de a rămâne discret, potrivit geo.tv.

Celebrul actor și iubita lui actuală, Gabriella Brooks, în vârstă de 26 de ani, au început să se întâlnească cu puțin timp înainte ca divorțul său de Miley Cyrus să fie finalizat în ianuarie 2020.