Stiri

Prima reactie a supermodelului Gisele Bundchen dupa ce fostul sot si-a anuntat plangand retragerea definitiva din NFL

Tom Brady 
Iată ce mesaj a transmis Gisele Bundchen, după retragerea lui Tom Brady  [Sursa foto: Instagram ]
Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din NFL! Iată ce mesaj i-a transmis fosta soție, Gisele Bundchen.

Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din fotbalul american. Jucătorul în vârstă de 45 de ani care a devenit primul "quarterback" ce a depășit bariera de 100.000 de yarzi din pase în Liga profesionistă de fotbal american (NFL), a făcut anunțul miercuri, 1 februarie 2023.

Citește și: Tom Brady și Gisele Bündchen au divorțat dup 13 ani de căsnicie. Primele declarații despre separarea celor doi

Este a doua oară când Tom Brady își anunță retragerea, însă de data asta susține că este definitiv. El a făcut anunțul prin intermediul unui clip postat pe pagina lui de Instagram.

„Mă retrag definitiv. Ştiu că data trecută procesul a fost destul de sonor, aşa că în această dimineaţă, când m-am trezit, m-am gândit doar să apăs pe butonul de înregistrare şi să vă anunţ.

Nu o voi lungi prea mult. Ai parte de o singură încercare de retragere superemoţionantă, iar eu am folosit-o pe a mea anul trecut, aşa că vă mulţumesc mult fiecăruia pentru susţinere”, a fost mesajul transmis de Tom Brady.

Tom Brady 
Tom Brady, alături de copii [Sursa foto: Instagram ]

Cum a reacționat Gisele Bundchen, după ce fostul ei soț și-a anunțat retragerea din NFL

Tom Brady și-a anunțat retragerea miercuri, 1 februarie 2023, la 3 luni după divorțul de Gisele Bündchen.

Supermodelul s-a aflat printre cei care au reacționat în urma anunțului făcut de Tom Brady cu privire la retragere.

Citește și: Gisele Bündchen și-a cumpărat o casă foarte aproape de fostul soț. Care este motivul?

Modelul brazilian nu a arătat altceva în afară de dragoste și respect pentru fostul ei iubit, după ce a luat această decizie după divorțul lor în octombrie 2022.

„Îți doresc doar lucruri minunate în acest nou capitol al vieții tale”, a comentat Gisele Bundchen la postarea fostului ei soț.

Sportivul NFL s-a retras din sport anul trecut pentru a se concentra asupra familiei sale, în timp ce era încă căsătorit cu Gisele Bündchen. Cu toate acestea, când și-a amânat retragerea, cei doi intraseră într-oun adevărat scandal din cauza deciziei lui.