Stiri

Tom Brady, desemnat la Super Bowl cel mai bun jucător din istorie. A urcat pe scenă alături de copiii lui

Tom Brady, desemnat la Super Bowl cel mai bun jucător din istorie
Tom Brady, desemnat la Super Bowl cel mai bun jucător din istorie [Sursa foto: people]
Tom Brady a fost desemnat cel mai bun și mai valoros jucător (MVP) al meciului. Și-a condus echipa cu o mână de fier, reuşind trei lansări de touchdown.

Cel mai așteptat eveniment al anului din America a avut loc duminică, 7 februarie. Este vorba despre Super Bowl, eveniment care anul acesta s-a ținut cu măsuri stricte de precauție din cauza pandemiei de coronavirus. Au fost prezenţi doar 25.000 de spectatori, inclusiv 7.500 de angajaţi ai serviciilor de sănătate, presăraţi printre 30.000 de decupaje de carton cu feţe fericite, anunţă Agerpres, potrivit Digi Sport

Duminică, Tampa Bay Buccaneers i-au învins pe Kansas City Chiefs pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida, pentru a câștiga Trofeul Lombardi. Brady a condus calea pentru ofensiva din Tampa Bay, ajutând echipa să câștige o victorie cu 31-9, informează People

După o performanță impresionantă, Tom Brady poate adăuga acum la CV-ul său Super Bowl LV MVP, printre multe alte realizări ale sale.

Jucătorul în vârstă de 43 de ani şi-a trecut în palmares al şaptelea titlu de campion al NFL în 21 de sezoane, confirmând încă o dată că este cel mai mare jucător din istoria acestei competiţii.

„Sunt atât de mândru de toți acești tipi de aici”, a spus el despre colegii săi. „Am avut o lună dură de noiembrie... ne-am întâlnit la momentul potrivit.

Cred că știam că se va întâmpla în seara asta, nu-i așa?" 

Tom Brady a urcat pe scenă alături de copiii lui 

Tom Brady a urcat pe podium pentru a-și ridica premiul și acolo i s-au alăturat cei trei copii ai săi, Jack, Benjamin și Vivian. Jucătorul a remarcat o mulțime mai mică de spectatori, din cauza măsurilor de precauție COVID: „Cum vine asta?”,  a întrebat el când  a urcat pe scenă.