Stiri mondene

Bebe Cotimanis, impresionat de versurile din „Sirenele”, serialul Andrei Gogan: „Foarte gingaș”

Bebe Cotimanis recită versurile din „Sirenele”
Bebe Cotiamnis, provocat de Selly să recite versuri cântate de Amuly, Ian și Andra Gogan. Actorul, impresionat de genericul serialului „Sirenele”.

Invitat în emisiunea lui Selly, Bebe Cotimanis a fost provocat să recite câteva versuri din melodiile noii generații. Actorul este recunoscut pentru vocea sa puternică pe cdare și-a făcut-o auzită cu fiecare apariție a sa. Invitat în cadrul emisiunii Selly Show, Bebe Cotimanis a fost provocat să recite câteva verusuri din melodiile noii generații. Actorii a primit versurile melodiei cântate de Ian și Amuly „Double Up”, apoi versurile melodiei „Sirenele”, piesă cântată de Andra Gogan. De cea din urmă actorul a fost chiar impresionat și uimit, spunâns că versurile sunt chiar gingașe și ar vrea să le păstreze pentru a le arăta și copiiilor de la școala lui de teatru.

Bebe Cotimanis recită versurile din „Sirenele”

„Băi, e chiar frumoasă chestia asta. Să-mi smulgi mie lacrimi cu chestia asta. Ce drăguță e asta. Pe asta am să o iau pentru că am copii la cursurile de teatru. Asta e foarte gingașă”, a spus Bebe Cotimanis după ce a recitat versurile din „Sirenele”. 

Bebe Cotimanis recită versurile din „Sirenele”

„Da, e un cântec pentru copii”, a răspuns Selly. 

„I-ai scos porcăriile sau chiar nu avea?”, a mai spus Bebe Cotimanis uimit. 

„Nu, chiar nu avea. E un cântec special pentru copii”, a conchis Selly.