Stiri

Povestea virală a unui curier care a adunat 40.000 de euro din donații

Povestea virală a unui curier care a adunat 40.000 de euro din donații
Povestea virală a unui curier care a adunat 40.000 de euro din donații [Sursa foto: Știrile Pro TV]
Un curier din Las Vegas a reușit să moblizeze întreg internetul după ce și-a făcut cunoscută povestea.

Un curier din Las Vegas a impresionat întreg internul și a ajuns viral cu povestea sa. Bărbatul a postat pe mai multe rețele de socializare o experiență neplăcută din viața sa și le-a cerut internauților să fie mai generoși cu livartorii.

„Am pierdut 45 de minute cu o livrare și am fost nevoit să plătesc 3 dolari pentru parcare, pentru că destinatarul livrării nu a vrut să iasă afară din casă și nu existau locuri de parcare gratuite.

Mi-a dat un bacșiș de 1,5 dolari”, a povestit Riley Elliot. 

Povestea virală a unui curier care a adunat 40.000 de euro din donații
Povestea virală a unui curier care a adunat 40.000 de euro din donații[Sursa foto: Știrile Pro TV]

Angajatul a primit alți doi dolari și jumătate de la firma pentru care lucrează, așa că, în total, a câștigat doar un dolar.

Înregistrarea a fost urmărită de milioane de oameni pe internet. Printre aceștia s-au numărat fanii și jucătorii a trei echipe de fotbal din nord-vestul Statelor Unite, care s-au mobilizat și au adunat pentru tânăr peste 40.000 de dolari.

Cu banii strânși din donații, curierul s-a mutat într-o altă locuință alături de logodnica lui. Cu toate că a primit o mică avere din donații, curierul spune că nu își păstra toți banii, ci va dona la rândul lui către acele persoane care nu-și pot plăti chiria, facturile sau medicamentele.