Stiri

Povestea vieții Danei Roba: Cum a ajuns să se căsătorească cu Daniel Balaciu?

Povestea vieții Danei Roba: De ce s-a despărțit de Nicolae Guță și cum a ajuns să se căsătorească cu Daniel Balaciu?
Povestea vieții Danei Roba [Sursa foto: Instagram]
Dana Roba s-a trezit din comă după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. Vezi aici detalii mai puțin știute despre povestea de viață a vedetei.

Atacul asupra Danei Roba îngrozit o țară întreagă, iar în vreme ce soțul ei se află la închisoare, vedeta este în continuare internată în spital. Dana Roba a fost în comă după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei și lăsată să zacă într-o baltă de sânge, cu brațul zdrobit și două degete lipsă. Make-up artistul a ajuns pentru prima dată în atenția publicului în urma relației cu Nicolae Guță, însă ulterior a decis să se retragă din viața publică și să se pocăiască.

Iată care este povestea de viață a Danei Roba.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Dana Rogoz femeii care s-a lăudat că a bătut-o pe stradă: „Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum”

Povestea vieții Danei Roba: De ce s-a despărțit de Nicolae Guță și cum a ajuns să se căsătorească cu Daniel Balaciu?
De ce s-a despărțit Dana Roba de Nicolae Guță?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cinci idei de drumeții ușoare din România: Sunt perfecte pentru cei care au copii!

De ce s-a despărtit Dana Roba de Nicolae Guță? 

Dana Roba a devenit cunoscută în anul 2013 datorită relației pe care a avut-o cu Nicolae Guță, dar și din cauza conflictelor cu mai multe vedete din lumea mondenă. Inițial, tânăra de 20 de ani la acea vreme, a apărut în videoclipurile manelistului, iar despărțirea lor s-a produs cu un mare scandal amplu dezbătut de tabloide.Având

în vedere că ea era din Timișoara și se vedeau destul de rar, aceasta i-a cerut lui Nicolae Guță să îi închirieze un apartament în București, însă bărbatul nu a fost de acord. 

Povestea vieții Danei Roba: De ce s-a despărțit de Nicolae Guță și cum a ajuns să se căsătorească cu Daniel Balaciu?
Dana Roba [Sursa foto: Instagram]

„Acum, mă bucur că nu mai suntem împreună. Am vrut să vin în București ca să îi cer socoteala. El m-a sunat și mi-a zis că e la Petroșani și că vine la Timișoara.

Mi-a explicat că dacă vreau să fim împreună, trebuie să fac doar ca el. Nu am fost de acord. Am avut o singură dorință: să îmi inchiriez un apartament și să stau în București. Sau să se mute el de tot la Timișoara. Nu s-a întâmplat asta.

Când ieșeam în oraș, Guță nu plătea. Fratele meu sărea cu banii. Mie Nicolae mi-a luat doar un sutien. Nu i-am cerut niciodată bani împrumut. Eu l-am iubit pe Guță, dar acum îi doresc tot răul din lume. Nu mai pot să îl tratez cu bine după ce mi-a făcut. Nici nu îl mai iubesc, îl urăsc din sufletul meu mare. Cred că doar sufletul ăsta mare (n.r. sanii) i-a plăcut la mine. Mi-a zis că îi place că nu beau, nu fumez, nu prea ies. Nu avea pretenția să îi fac curat sau să îi spăl hainele. Venea mereu cu cămăși la mine”,  a spus Dana Roba, pentru un post TV, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Locul din Europa cu cea mai bună apă de băut: puteţi savura apă de izvor direct de la robinet!

Motivul pentru care Dana Roba a decis să se pocăiască

La vremea despărțirii de Nicolae Guță, Dana Roba avea un look rebel și era o prezență constană în platourile de televiziune, de cele mai multe ori din cauza conflictelor cu alte vedete, însă în urma unui eveniment tragic, aceasta a decis să se retragă din viața publică. Dana Roba a apucat calea credinței și s-a pocăit, decizia fiind luată într-o dimineață după ce mama ei s-a stins din viață. Vedeta spunea că regretă felul în care și-a trăit viața până în acel moment, iar ulterior s-a concentrat pe familie și afacerile pe care le are, fiind de profesie make-up artist. 

Povestea vieții Danei Roba: De ce s-a despărțit de Nicolae Guță și cum a ajuns să se căsătorească cu Daniel Balaciu?
Motivul pentru care s-a pocăit Dana Roba[Sursa foto: Instagram]

„Într-o duminică m-am trezit și am spus 'De astăzi mă pocăiesc'. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu avea haine de om normal, avea haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani.

Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat. (…) A doua zi după botezul meu l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa 'Dana, ți-am iertat toate păcatele”,  a spus Dana Roba la o emisiune TV.

Citește și: Cine este Victor Cornea, bărbatul celebru alături de care s-a afișat Andreea Bălan? Jucătorul de tenis este mai tânăr cu 9 ani

Cum a ajuns Dana Roba să se căsătorească cu Daniel Balaciu, bărbatul care a lovit-o în cap cu un ciocan?

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au căsătorit după numai trei luni de relație și au împreună două fiice. Bărbatul este cu 14 ani mai mare decât vedeta și arbitrează meciurile din Liga Județeană Timiș. Chiar dacă a fost dragoste la prima vedere pentru cei doi, povestea de iubire nu avea să dureze pentru totdeauna. Dana Roba voia să divorțeze de soțul ei, lucru ce se putea observa din mesaje pe care le posta pe rețelele sociale. Bărbatul nu a fost de acord, iar într-o criză de gelozie și-a lovit soția cu un ciocan în cap, aceasta ajungând în spital în stare gravă. 

Povestea vieții Danei Roba: De ce s-a despărțit de Nicolae Guță și cum a ajuns să se căsătorească cu Daniel Balaciu?
Cum a ajuns Dana Roba să se căsătorească cu Daniel Balaciu? [Sursa foto: Instagram]

„La prima întâlnire, fără ca el să știe, eu l-am trecut în agenda telefonului „soțul meu iubit” și când el s-a dus să facă nota de plată, eu am sunat-o pe sora mea și i-am zis:  Ana, da, mă mărit.  Cu cine? Hai, lasă-mă.  Nu, nu, vreau să-ți spun că eu mă mărit. L-am cunoscut pe unul, are ochii verzi, cu ăsta mă mărit pentru că ăsta sigur face copii frumoși. Eu vreau pe ăsta să-l iau de bărbat. Nu, nici să nu te gândești.

Și chiar așa a fost pentru că Dumnezeu când îți schimbă viața o face radical. Pe mine Dumnezeu m-a binecuvântat foarte mult și eu spun asta în fiecare zi. Dacă nu-mi amintește el mie, îi amintesc eu lui: Daniel, tu vezi cât ne-a binecuvântat Dumnezeu pe noi?”, a povestit Dana Roba într-un interviu.