Stiri

Clara Chia Marti, trecut tumultos. Iubita lui Pique nu a fost usa de biserica, iar fostul fotbalist se cam teme de ea

pique
Clara Chia Marti are un trecut tumultos  [Sursa foto: Captura Video]
Lucruri pe care nu mulți le știau despre trecutul iubitei lui Gerard Pique.

Clara Chia, actuala iubita a lui Gerard Piqué, ascunde un trecut întunecat care i-ar putea pune in pericol relația cu fostul fotbalist. Tânăra de 23 de ani ocupă în continuarea prima pagină a tabloidelor, după ce s-a aflat că a fost amanta celebrului fotbalist, în perioada în care forma un cuplu cu Shakira. În ultima perioadă, Pique și iubita lui au început să apară tot mai des în spațiul public împreună, semn că încearcă să treacă peste toate criticile pe care le-au primit în ultimele luni. 

Clara Chia s-ar confrunta din nou cu critici pentru trecutul ei, pe care, deși l-a ținut secret, a fost imposibil de controlat în totalitate, iar noi informații au ieșit la iveală. Se pare că amândoi ar fi jucat pe la spate alte persoane, înainte să formeze „oficial” un cuplu. 

Citește și: Pique și Clara Chia Marti, răspuns dureros pentru Shakira după ce cântăreața i-a ironizat în cel mai recent clip

Investigațiile paparazzilor din ultima perioadă au început să iasă la suprafață, iar aceștia pot afirma că la fel cum Gerard Piqué a comis o infidelitate, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani, nu ar fi nici ea cea mai sfântă din relație.

pique
Iubita lui Pique nu a fost usa de biserica inainte să îl cunoasca pe fotbalist [Sursa foto: Instagram ]

Cu cine era iubita lui Gerard Pique, înainte să înceapă o relație cu fotbalistul

Jurnalistul Jordi Martin a dat asigurări că noua iubită a lui Gerard nu este atât de sinceră pe cât pare și că în trecut a fost și infidelă.

Această situație nu-l mulțumește pe deplin pe fostul fotbalist, care consideră că ar putea să devină o problemă în relația lor pe termen lung, potrivit Music Mundial. 

Clara Chia Marti ar fi fost deja într-o relație când a început aventura cu Gerard Piqué. Tânăra era iubita fratelui unuia dintre bunii prieteni ai lui Pique. Ea a preferat să încheie relația respectivă în momentul în care a înțeles că aventura cu Pique era mult mai bună si îi oferea mai multă stabilitate, inclusiv economică.