Stiri

Pete Parada, bateristul trupei americane The Offspring, dat afară pentru că refuză să se vaccineze

Pete Parada, bateristul trupei americane The Offspring, dat afară pentru că refuză să se vaccineze
Pete Parada, bateristul trupei americane The Offspring, dat afară pentru că refuză să se vaccineze [Sursa foto: Instagram]
Pete Parada, bateristul trupei rock americane The Offspring a anunţat pe reţelele sociale că a fost dat afară din trupă pentru că nu se vaccinează.

Pete Parada, bateristul trupei The Offspring a fost dat afară din formație după ce, la sfatul medicului său, a decis să nu se vaccineze anti-COVID. Bateristul le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a avut deja COVID-19, iar medicul său l-a sfătuit să nu se vaccineze din cauza antecedentelor personale şi a posibilelor efecte secundare. Cu toate astea, trupa The Offspring și-a dat afară toboșarul!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pete Parada (@peteparada)

”Am avut virusul acum mai mult de un an, a fost benefic pentru mine. Sunt deci destul de încrezător că-l voi putea suporta din nou, dar nu cred că voi supraviețui unor alte reacții legate de sindromul Guillain-Barre după vaccinare. Asta datează din copilărie şi a luat amploare de-a lungul vieții, agravându-se progresiv. Din păcate, în cazul meu, riscurile vaccinării depășesc cu mult beneficiile”,  a scris Pete Parada pe pagina sa de Instagram.

Pete Parada, bateristul trupei americane The Offspring, dat afară pentru că refuză să se vaccineze
Pete Parada, bateristul trupei americane The Offspring, dat afară pentru că refuză să se vaccineze[Sursa foto: Instagram]

Pete Parada. prima reacție după ce a fost dat afară din trupa Offspring

În continuare, bateristul trupei americane a ținut să precizeze că nu are resentimente față de colegii săi de trupă, vocalistul și chitaristul Dexter Holland, bassistul Todd Morse și chitaristul Kevin Wasserman. 

Nu am sentimente negative față de trupa mea.(...). Fac ceea ce cred ei că este cel mai bine pentru ei, în timp ce eu fac același lucru” a mai adăugat Pete Parada.