Stiri mondene

Pepe va fi tătic pentru a treia oară și a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare”

 Pepe va fi tătic pentru a treia oară și a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare”
Pepe va fi tătic pentru a treia oară și a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare” [Sursa foto: Facebook]
Pepe trăiește clipe de vis alături de noua sa iubită. După ce și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, artistul a anunțat că va deveni tată din nou

Pepe este în culmea fericirii. După un divorț ceva mai complicat, se pare ă pe strada artistului a răsărit din nou soarele și are toate motivele să se bucure de noua sa relație. 

Citeste si: Pepe și fiica sa, Rosa au au lansat „Iubesc” alături de Theo Rose și Alessandra

Pepe a dat marea veste! Va fi tată pentru a treia oară și va avea un băiețel

După ce a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe a declarat că vrea să-și mai refacă viața și chiar să devină tată încă o dată și iată că nua trecut mult timp de când a făcut aceste declarații că s-a și întâmplat ce și-a dorit. 

Artistul și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody de mai bine de un an de zile, iar acum au dat veste neașteptată. Pepe va fi tată pentru a treia oară și a dat vestea în cadrul unui eveniment din București.

Pepe va fi tătic pentru a treia oară și a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare”
Pepe va fi tătic pentru a treia oară și a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare”[Sursa foto: Facebook]

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat el la un eveniment din București, informează Playtech

Yasmine Ody, iubita lui Pepe este însărcinată în șapte luni, iar artistul cu siguranță abia așteaptă să facă cunoștință cu micuțul. Artistul este deja obișnuit cu viața de tătic, însă este obișnuit să fie tată de fete. În luna ianuarie a vorbit despre viața alături de fetele sale, însă atunci nu dezvăluise că va avea și un băiat, însă se arăta încrezător că s-ar putea descurca la fel de bine și cu un băiat. 

„Viața de tătic de fete este la fel ca viața de tătic de băiat, presupun. Mă uit și la prieteni, și la fratele meu, că se comportă la fel. E o grijă pe care o porți pentru copii, o responsabilitate pe care trebuie să o aibă orice părinte. E bucurie mare atunci când vezi cum evoluează copilul tău. Având fete, îmi doresc să le protejez mai mult. Dar cred că m-aș fi comportat la fel și dacă aș fi avut băiat. Nu cred că este o soluție să interzici ceva copiilor și să stai «cu pușca la ușă». Noi comunicăm foarte mult și dacă ele găsesc o soluție în a comunica, sunt foarte fericit”, a încheiat Pepe. Nu fac altceva decât să le atenționez. Fac tot posibilul să le protejez, să fiu calm, să comunic. Dacă observ ceva ce cred că le-ar face rău, nu le zic «nu» din start. Un fruct interzis întotdeauna va fi mai interesant. Cel mai bine este să le argumentezi copiilor, să discuți deschis cu ei. Fetele au găsit, de la vârsta asta, comunicarea în mine”, spunea Pepe pentru CANCAN.