Stiri mondene

Pepe va fi tătic de băiat! Artistul și iubita lui se pregătesc de botez

Pepe va fi tătic de băiat! Artistul și iubita lui se pregătesc de botez
Pepe va fi tătic de băiat [Sursa foto: Captură YouTube]
Pepe va fi deveni tată pentru a treia oară și este în culmea fericirii. Când se va căsători cu iubita sa?!

Pepe este în culmea fericirii! După o perioadă grea în care a avut parte de scandal după despărțirea de Raluca Pastramă, se pare că artistul și-a regăsit liniștea și este mai fericit ca oricând. Ba mai mult decât atât, artistul va deveni tată pentru a treia oară.

Citeste si: Pepe va fi tătic pentru a treia oară și a dezvăluit sexul bebelușului: „Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare”

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody fac planuri de botez, dar nu și de nuntă 

Pepe este îndrăgostit până peste cap de Yasmine Ody și se pare că cei doi sunt pe punctul de a-și forma o familie. Cei doi au aflat deja sexul bebelușului și se pregătesc de botez. Artistul va fi tată de băiat. 

Pepe va fi tătic de băiat! Artistul și iubita lui se pregătesc de botez
Pepe va fi tătic de băiat[Sursa foto: Captură YouTube]

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat el la un eveniment din București, informează  Playtech.

Pepe va fi tătic de băiat! Artistul și iubita lui se pregătesc de botez
Pepe va fi tătic de băiat[Sursa foto: Captură YouTube]

Potrivit Spynews, artistul și iubita lui au început pregătirile de botez, dar se pare că nu se mișcă la fel de repede și când vine vorba de planurile de nuntă. Pepe și iubita lui nu pun mare preț pe acte, așa că se pare că vor mai aștepta cu marele eveniment. Însă nu se știe încă dacă nu cumva, cei doi au în plan să facă și nuntă și botez în același timp, așa cum se mai practică în ultima vreme. 

În urmă cu ceva timp, Pepe a declarat că, deși a trecut printr-un divorț, nu este speriat de ideea de a se căsători din nou. 

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a spus Pepe înainte de a se afla de relația cu actuala iubită, potrivit Ciao.