Stiri mondene

Pepe, în lacrimi! Ce s-a întâmplat la filmarea videoclipului piesei ”Îngerul meu”

Pepe, în lacrimi! Ce s-a întâmplat la filmarea videoclipului piesei ”Îngerul meu”
Motivul pentru care Pepe a plâns la filmarea celui mai recent videoclip. Regizorul a fost nevoit să-l dea afară.

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, bucurându-se de un succes formidabil încă de la primele apariții. În urmă cu o săptămână, artistul a lansat piesa „Un înger”. Invitat în cadrul unei emisiuni de televizune, Pepe le-a povestit telespectatorilor că emoțiile pe care i le-a provocat prestația actriței din videoclipul „Un înger” l-au copleșit până la lacrimi, la un moment dat, regizorul a fost nevoit să-l dea afară. La filmărie noului videoclip, Pepe a ales o tânără care nu aude, aceasta a reușit să audă atât linia melodică, cât și mesajul piesei prin limbajul semnelor.  Pepe, în lacrimi! Ce s-a întâmplat la filmarea videoclipului piesei ”Îngerul meu”Am cunoscut-o la filmarea videoclipului. Aflasem de ea, normal, că am fost de acord cu ideea în sine a limbajului semnelor pentru videoclipul piesei. Mi s-a părut ceva nou și diferit. E profund.(...). Ea a simțit doar o vibrație la filmări. Atunci când am pus o boxă lângă ea și am dat drumul la piesă, ea nu a auzit nimic. Ea doar reproducea după vibrația respectivă, după ritm, ceea ce-i transmitea Lavinia. (...)Când am văzut-o, mi-era jenă, nu știam cum să mă adresez.... Când a dat prima dublă, m-am umflat de plâns. M-a dat regizorul afară. Mi-a zis: „Pepe, te rog mult, ieși de la filmare să pot să filmez””, a declarat Pepe. Pepe, în lacrimi! Ce s-a întâmplat la filmarea videoclipului piesei ”Îngerul meu”

Pepe, melodie copleșitoare pentru nepotul mort

În continuare, Pepe a mai dezvăluit că melodia „Un înger” nu este una nouă, fiind scrisă în urmă cu 11 ani, după moartea nepotului său. Cântărețul nu a putut să treacă peste acest moment, astfel că a decis să lanseze o nouă melodie în memoria sa. Nepotul lui Pepe, Franco, a murit la vârsta de 17 ani într-un accident teribil de mașină. De-a lungul timpului, Pepe a preferat să fie discret și să nu dezvăluie că a trecut printr-o dramă.

„E o piesă specială. Piesa a fost construită acum 11 ani. El e îngerul, despre el era vorba. Este izvorâtă din fapte reale. La vreo lună sau două după ce a avut accidentul nepotul meu l-am visat. Când l-am visat, vorbeam cât se poate de relaxat cu el și l-am întrebat de ce nu-i apare în vis lu taicăsu și mi-a zis: ”Ia-l tu în brațe, spune-i mai întâi să zâmbească. Momentan nu pot să apar că el plânge întruna”. Și ăsta e mesajul piesei”, a mai adăugat Pepe.