Lansări muzicale

Pepe a lansat piesa ”Familia Mea”

Pepe a lansat piesa ”Familia Mea”
Pepe a lansat piesa ”Familia Mea” [Sursa foto: Captură YouTube]
Pepe a lansat cea mai frumoasă declarație pentru persoanele dragi, intitulată ”Familia mea”. În videoclipul piesei apar cei trei copii, dar și soția sa, Yasmine. Dă-i play aici.

Nici că se putea o perioadă din an mai potrivită pentru lansarea unei astfel de piese. Pentru Pepe, unul dintre cei mai îndrgiți artiști din România, familia este cea mai importantă, dincolo de cariera lui de succes, iar acest lucru este dovedit și de ultima lui piesă muzicală, intitulată „Familia mea”. Melodia este compusă de Pepe, iar versurile au fost scrise de artist împreună cu Connect-R. Producția este semnată de Omar Secada Dihigo.

Pepe a lansat piesa ”Familia Mea”
Pepe[Sursa foto: Instagram]

Videoclipul este unul special pentru că apar cei trei copii, dar și soția sa, Yasmine. Noul single pe care îl ascultăm începând de astăzi rezumă excepţional, în doar trei minute, tot ceea ce simte artistul pentru cei ce îi sunt aproape, cei care îl iubesc, pentru FAMILIA sa minunată. 

Citește și: Pepe a lansat „Belele”

"<<Familia mea>> este piesa aceea prin care le mulțumesc din suflet tuturor celor ce îmi sunt aproape şi sunt convins că foarte mulţi se vor regăsi şi vor simţi la fel după ce vor asculta versurile. De aceea am şi insistat ca să fie lansată acum, de sărbători chiar dacă nu a fost timp de videoclipuri sau lansări puse la punct, elaborate. Consider că aşa, simplu, este mult, mult mai sincer. Şi cred că un cadou simplu dar făcut din suflet este mult mai potrivit decât orice alt lucru material. Iar <<Familia Mea>> este cel mai frumos cadou pe care îl poti trimite cuiva iar acel cineva va înţelege absolut tot în momentul în care îl va deschide" , a spus Pepe.