Stiri mondene

Pepe a împlinit 43 de ani pe 20 iulie 2022! Viața și cariera artistului

Pepe a împlinit 43 de ani pe 20 iulie 2022! Viața și cariera artistului
Astăzi avem un motiv în plus de sărbătoare. Pepe își sărbătorește ziua de naștere. Citește aici totul despre artist.

Ionut Nicolae Pascu, cunoscut publicului larg drept Pepe, este un cântăreț, compozitor, producător, actor și prezentator TV român născut pe 20 iulie 1979. Pepe este un star pop latino a cărui carieră poate fi urmărită încă din 1999. În prezent, este un superstar recunoscut la nivel mondial, cu multe recorduri sub conducerea sa. 

Pepe a strâns, de-a lungul carierei sale, milioane de fani în întreaga lume. S-a născut pe 20 iulie 1979, în București, România într-o familie cu venituri mici și a dezvoltat un interes pentru muzică la o vârstă fragedă. 

Citeste si: Pepe, momente emoționante la un concert! Artistul a urcat pe scenă alături de fiica lui, Rosa, dar și de băiețelul nou-născut

Cariera lui Pepe 

Din 1993 până în 1998, Pepe a studiat canto clasic la o școală populară de artă unde a fost sub îndrumarea Cameliei Dăscălescu. În 1996, și-a făcut debutul cântând la un concurs de festival de muzică și a câștigat locul trei. A continuat să cânte în pub-urile locale până în 1999, când s-a alăturat trupei Latin Express ca solist. Trupa lui Pepe a introdus stilul muzical flamenco în România. Trupa a câștigat festivalul de muzică Amara și a ieșit pe locul al doilea în concursul de muzică de la Mamaia. Cântecul lor câștigător a fost „Nu Te Mai Doresc” (1999).

Albumul lor de studio de debut, „Pasiune”, a fost lansat în același an. Din 2000, Pepe a început o carieră solo și a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România, tocmai pentru stilul său nou. În 2003, și-a lansat albumul solo de debut omonim „Pepe”. În 2004, a compus „Numai iubirea”, o coloană sonoră pentru telenovela românească „Numai iubirea”. Cel mai recent album al său de studio, „Arunca-mi o privire”, a fost lansat în 2011.

Pepe a împlinit 43 de ani pe 20 iulie 2022! Viața și cariera artistului
Pepe a împlinit 43 de ani pe 20 iulie 2022[Sursa foto: Captura Youtube ]

Cariera lui Pepe se extinde la televiziune și a fost atât prezentator de emisiuni, cât și participant. În 2020, a fost distribuit în filmul românesc de comedie „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, care a avut premiera în septembrie 2021. Viața personală a lui Pepe nu este la fel de publică precum cea profesională. Cu toate acestea, a fost căsătorit de două ori și are doi copii.

Pepe a împlinit 43 de ani pe 20 iulie 2022! Viața și cariera artistului
Pepe a împlinit 43 de ani pe 20 iulie 2022[Sursa foto: Facebook]

Din 2021, a divorțat de a doua sa soție, Raluca Pastrama, iar în prezent se iubește cu Yasmina Ody și a devenit fericitul tătic al unui băiețel.