Stiri mondene

Paula Seling, despre momentul în care și-a cunoscut fiica! Artista a apelat la psiholog când a adoptat-o pe Elena: ”Au fost momente mai dificile”

Paula Seling a apelat la psiholog când a adoptat-o pe fiica ei, Elena
Paula Seling a apelat la psiholog când a adoptat-o pe fiica ei, Elena [Sursa foto: Facebook]
Paula Seling a făcut noi declarații despre fetița pe care a adoptat-o în urmă cu șase ani. Cât de complicat a fost procesul de adopție?

În urmă cu câteva săptămâni, Paula Seling a făcut un anunț cu totul neașteptat. Îndrăgita artistă este destul de discretă în ceea ce privește viața personală, dar de această dată, ea le-a dezvăluit fanilor faptul că este mămică. Acum șase ani, cântăreața și fostul ei soț și manager, Radu Bucura, au adoptat o fetiță, pe Elena, în vârstă de nouă ani. Totul a fost ținut secret, departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor.

În cadrul unui interviu oferit recent pentru viva.ro, vedeta a povestit că fiica sa seamănă foarte bine cu tatăl ei, dar și cum au reușit să treacă peste momentele dificile, în privința acomodării. 

”Procesul e minuțios, cu teste și analize psihologice, fizice. Dar nu a fost greu. Am fost foarte nerăbdători, ambii părinți, și am reușit, printr-un program special, să adoptăm destul de repede.

(...) Elena avea trei anișori în momentul adopției. Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi. Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine. Bineînțeles, am avut ședințe de consiliere care ne-au ajutat să facem pașii cât mai corect în adaptarea ei”, 
a spus Paula Seling.

Paula Seling a apelat la psiholog când a adoptat-o pe fiica ei, Elena
Paula Seling[Sursa foto: Facebook]

În același interviu acordat pentru aceeași sursă menționată anterior, artista o descrie pe cea mică și spune că este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune.

Citește și: Cum s-a schimbat viața Paulei Seling de când este mamă singură: „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”

„Elena e perfect adaptată vieții de familie și regulilor casei noastre. E veselă, energică, sociabilă, iubitoare, muncitoare, creativă și sigură pe ea. Îi plac matematica și desenul, dansează și, uneori, cântă prin casă. Suntem extrem de apropiate și ne place să ne provocăm una pe alta”, a mai adăugat artista.

Paula Seling a apelat la psiholog când a adoptat-o pe fiica ei, Elena
Paula Seling[Sursa foto: Facebook]

Paula Seling și fiica ei adoptată, Elena, apar împreună într-un videoclip emoționant

Înainte cu trei zile de Crăciun, Paula Seling a filmat primul videoclip în care apare alături de fiica sa, Elena. Cele două au fost filmate în ipostaze emoționante, iar fanii au fost încântați de surpriza pe care le-a făcut-o îndrăgita artistă. 

Citește și: Momentul dureros în care fiica Paulei Seling a citit articole în presă despre faptul că artista nu are copii. Cum a reacționat

„Azi, de Crăciun, aniversez, și eu, ziua de naștere. Iubirea voastră, gândurile și felul în care îmi sunteți alături de atâta timp sunt cadourile prețioase pe care le port în inima, an de an, de ziua mea. Vă mulțumesc că îmi sunteți! Crăciun fericit și tot binele din lume !”, a scris vedeta, prin intermediul unei postări, pe pagina de Facebook.