Stiri mondene

Când a divorțat, de fapt, Paula Seling de Radu Bucura?

Când a divorțat, de fapt, Paula Seling de Radu Bucura?
Când a divorțat, de fapt, Paula Seling de Radu Bucura? [Sursa foto: Facebook]
Paula Seling și Radu Bucura au divorțat anul trecut. Care au fost motivele care au dus la despărțire după un mariaj de 17 ani?

În luna noiembrie a anului trecut, ieșea la iveală vestea conform căreia Paula Seling a divorțat. Artista avea un mariaj de 17 ani cu Radu Bucura, cel care i-a fost și manager. Întrebați depre motivele care au dus la despărțire, la vremea aceea, niciunul dintre ei nu a oferit prea mult detalii. În cadrul unui interviu, însă, Paula Seling a dezvăluit că nu mai formează un cuplu din aprilie 2022. 

Citește și: Cum s-a schimbat viața Paulei Seling de când este mamă singură: „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”

Paula Seling, despre motivele care au dus la divorț: „Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici”

În cadrul unui interviu pentru „Revista Viva!”, Paula Seling și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa personală.

A mărturisit că perioada de după divorț a fost una grea, dar a reușit să treacă peste.

Când a divorțat, de fapt, Paula Seling de Radu Bucura?
Paula Seling și Radu Bucura[Sursa foto: Facebook]

„Din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum. Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie”, a declarat Paula Seling pentru Viva!