Stiri

Paul McCartney a dezvaluit numele celui care a dezbinat trupa Beatles

john lennon
Cine a dezbinat, de fapt, trupa Beatles. Dezvăluirile făcute de Paul McCartney  [Sursa foto: Captura Video]
Cine a dezbinat, de fapt, trupa Beatles? Paul McCartney a făcut dezvăluiri neașteptate.

Paul McCartney a dezvăluit adevăratul nume al vinovatului din spatele despărțirii The Beatles. La 43 de ani de la moartea lui John Lennon, primul care a decis să părăsească trupa, Yoko Ono, soția regretatului artist, este în continuare numită responsabilă pentru destrămarea trupei.

Citește și: 41 de ani de la asasinarea lui John Lennon: Cine este ucigaşul celebrului cântăreţ?

Yoko Ono, în vârstă de 90 de ani, este în continuarea antagonista poveștii în ochii celor care au iubit trupa The Beatles.

Fanii au început să o învinuiască pe Yoko pentru alegerea soțului ei. În anul 1970, John Lennin a șocat lumea, după ce și-a anunțat plecarea din trupă și prăbușirea ulterioară a întregului grup. Ei au susținut că Yoko l-ar fi influențat pe Lennon să ia deciziile, potrivit MusicMundial.

john lennon
John Lennin și Yoko Ono [Sursa foto: Captura Video]

Paul McCartney, adevărul despre destrămarea trupei The Beatles! Ce spune despre Yoko Ono

Paul McCartney a fost responsabil de dezmințirea zvonului pe 5 septembrie 2018, iar spre șocul multora, el a dezvăluit că Lennon intenționase deja să renunțe la The Beatles înainte să își înceapă relația cu artista Yoko Ono.

„Nu cred că poate fi făcută responsabilă pentru nimic. Lennon avea să părăsească cu siguranță grupul”, a mărturisit Paul McCartney despre plecarea fostului său coleg din The Beatles.

El a mai subliniat că adevăratul vinovat a fost însuși John Lennon, care și-a grăbit plecarea când a întâlnit-o pe soția lui, deoarece modul de viață pe care i l-a arătat a ajuns să-l seducă.

„A fost o întâlnire în care John a venit și a spus: „Hei băieți, părăsesc grupul”. A găsit-o pe Yoko și a iubit femeile puternice; mama lui fusese o femeie foarte puternică”, a mai spus cântărețul.

Paul McCartney i-a luat apărarea cântăreței Yoko Ono, care a fost pusă la zid toată viața pentru plecarea soțului ei din trupă. El a recunoscut că aceste zvonuri au început deoarece Yoko a participat practic la toate evenimentele de lucru ale lui Lennon, iar de aici oamenii au început să o vadă ca pe o „intrusă”, dar nu a fost vina lor, ei doar se îndrăgostiseră.