Stiri mondene

Patru noi concurente se alătură în seară această Faimosilor și Razboiniclor din Republica Dominicană!

Patru noi concurente se alătură în seară această Faimosilor și Razboiniclor
Patru noi concurente se alătură în seară această Faimosilor și Razboiniclor [Sursa foto: Instagram]
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România vor primi forțe proaspete în seara aceasta. Concurente noi vor intra în jungla din Dominicană.

Surpriză uriașă la „Survivor România” în ediția ce va fi difuzată mâine seară, de la ora 20:00, la Kanal D! După o perioada încărcată de tensiuni și eliminări vine și un moment plin de speranța și bucurie pentru Faimoși și Războinici  pentru că patru noi concurente se vor alătură acestora în concurs. 

Raluca Dumitru și Irina Ceban intră în competiția Survivor România de la Kanal D

Pe două dintre nu venite publicul le va recunoaște cu siguranță, una dintre ele este  Raluca Dumitru, activă în spațiul monden autohton, cu numeroase apariții pe micul ecran, în show-uri de televiziune. A fost invitată să participe în videoclipurile unor artiști celebriprecum Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia, Cristina Rus, și a fost selectată că imagine pentru o serie de spoturi publicitare.

Are în palmares titlul "Miss Superkombat 2011", alături de alte câteva Best Ring Girls, vedetă fiind pasionată de sport și de un stil de viață sănătos.

Raluca Dumitru la Survivor România
Raluca Dumitru la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Pe  Irina Ceban (Irisha), telespectatorii Kanal D au avut ocazia să o urmărească într-unul dintre cele mai de succes show-uri din România, „Bravo, ai stil!”.  A absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișînău și a fost model de podium pentru o perioada.

A colaborat cu DJ Sava, care este reponsabil pentru primul  ei single semnat Irisha, “Fosta ta”, piesă interpretată alături de Uddi, lansată în vara anului 2017. La începutul anul 2018, Irisha a lansat o nouă piesă, “You lose”, al cărei clip a fost filmat în Statele Unite ale Americii. Irina Ceban este pasionată de sport și cu siguranță se va descurcă de minune pe traseele din Republica Dominicană.

Irina Ceban la Survivor România
Irina Ceban la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Fiți cu ochii pe „Survivor România” pentru a află mai multe detalii despre celelalte două concurente care vor intră în concurs. Din ce echipe vor face parte cele patru nou venite în „Survivor România” veți află, de asemenea, tot mâine seară, urmărind cel mai intens show al momentului!