Stiri mondene

Patrizia Paglieri, declarații în exclusivitate despre „Dimineața cu noi”. Cum se simte în compania lui Bursucu, George Tănase și a Vivianei?!

Patrizia Paglieri, declarații în exclusivitate despre „Dimineața cu noi”. Cum se simte în compania lui Bursucu, George Tănase și a Vivianei?!
Patrizia Paglieri a dezvăluit la Invitatul de 12 cum se simte cu noul ei job în televiziune și cum se înțelege cu cei trei colegi ai săi.

Patrizia Paglieri este un cunoscut chef bucătar, iar acum o vedem zilnic la Dimineața cu Noi alături de George Tănase, Viviana și Bursucu. Patrizia ne suprinde zilnic cu cele mai interesante feluri de mâncare și ne oferă tipsuri pentru mese bogate. 

Vedeta tv este foarte încântată de noul său rol în acest proiect tv și spune că este pentru prima dată când este salariată. Ba mai mult, spune că are și planuri de viitor acum, când simte că are o siguranță aparte. 

Citeste si: Pască a la Chef Patrizia Paglieri. Cum să pregătește cea mai gustoasă pască cu stafide aurii în coniac, la Dimineața cu noi, 22 aprilie 2022

Patrizia Paglieri, la Invitatul de 12, despre rolul ei în emisiunea Dimineața cu Noi: „ Contează ce zici, nu cât zici”

Patrizia Paglieri a fost de curând în emisiunea lui Cosmin Cernat și a vorbit despre emisiunea Dimineața cu Noi, despre relația cu colegii și planurile sale de viitor. 

Patrizia Paglieri: Să dea Dumnezeu să meară bine, și dacă aveți treabă, măcar să puneți pe fundal pe Kanal D. După 30 de ani de restaurante, de muncit noaptea și toată ziua, un serviciu care e de dimineață... pe mine pandemia m-a făcut mai matinală. Cu pandemia, am început să mă trezesc dimineață și când m-au propus aici, am zis: ce bine, ce frumos. E prima oară în viața mea când sunt salariată. Mereu am avut bussines cu ai mei, cu bine și cu rău. Poți să ai o perioadă în care dai un bum, dar poți să ai și o perioadă în care ești foarte jos. Ți-e și frică să cheltuiești.

Cosmin Cernat: Îți place să fii salariată?

Patrizia Paglieri: Îmi place la nebunie, după un an pot să fac și eu un credit, poate cumpăr o garsonieră, ceva.
Mie îmi place foarte mult de toți trei. Pe Bursucu îl știam că am mai fost invitată. E o personă moderată, foarte ok.
Eu nu făcusem televiziune în viața mea.

Acum chiar îmi place. Vorbeam cu Francesco și i-am zis: Franci, știi că m-au chemat la Kanal D pentru matinal? Și Francesco citise știrea și zice: mama, e George Tănase. Pe George nu-l știam. El (n. red. fiul Patriziei) îl urmărea i se părea wow. Și e adevărat că e un băiat de mai mult de nota 1000, are bun simț, nu se bagă. Contează ce zici, nu cât zici.