Stiri mondene

Otniela Sandu intră în competiţia „Bravo, ai Stil! Celebrities” de la Kanal D. Ce alte concurente mai participă

Otniela Sandu intră în competiţia „Bravo, ai Stil! Celebrities” de la Kanal D. Ce alte concurente mai participă
Din această toamnă, la Kanal D, începe un nou sezon „Bravo, ai Stil! Celebrities” - Metamorfoza. Otniela este una dintre concurentele emisiunii de stil.

În această toamnă, la Kanal D, cel de-al șaptelea sezon al show-ului fenomen invită concurentele într-o călătorie transformațională: Metamorfoza – show-ul perfect, strălucirea supremă!

Otniela Sandu este una dintre concurente care se va duela pentru titlul de „Cea mai stilată celebritate”. Otinela este absolventă de Jurnalism și pasionată de actorie, jucând în roluri secundare în mai multe filme de lung metralj, dar și într-un serial. Este influencer, fiind urmărită de o comunitate mare de fani în mediul online.

În ceea ce privește stilul ei vestimentar, Otniela îl caracterizează ca fiind „colorat, plin de viață și surprinzător”, cu accente personale. 

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, declară Otniela Sandu. 

Cine sunt concurentele care vor participa la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

„Bravo, ai stil” revine la Kanal D cu sezonul șapte!!! Show-ul care a inspirat o țară întreagă și a definit stilul prin atitudine, autenticitate, dar și prin asumare și creativitate se pregătește să aducă în fața telespectatorilor un nou sezon în toamna aceasta. Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități în repere de stil. Anda Adam se află printe concurentele noului sezon”Bravo, ai stil” Celebrities”. Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat la masa juriului, dar de data aceasta, celebra cântăreață a acceptat provocarea de a fi concurentă în acest sezon.

În competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities” vor mai participa Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile. 

“Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, „te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm.  Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”,   spune  Anda Adam.

Vezi mai multe aici