Stiri

Orlando „Minune” interpretează melodia maneliștilor pe timp de pandemie

Orlando
Orlando [Sursa foto: Arhiva ]
În contextul scandalului actual care îi are în centru pe maneliștii Tzanca Uraganul și Adrian Minune, Orlando a compus o melodie pentru cei doi.

Tzanca Uraganul și Adrian Minune au ajuns în atenția presei după ce au s-au fotografiat cu polițiștii care i-au amendat la o petrecere la care cântau. 

Poliția a intervenit sâmbăta trecută la un eveniment care se desfășura în incinta unui penthouse din Sectorul 6. La petrecere se aflau și cântăreții de muzică de petrecere Tzanca Uraganul și Adrian Minune care s-au pozat cu polițiștii, fără mască de protecție.

Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare de câtre Tzanca Uraganul, cu mențiunea că petrecerea la care participau a fost oprită de oamenii legii.

„Noaptea golanii! (v-am zis ca nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-ați crezut)

Astfel, Orlando le-a compus o melodie celor doi maneliști care nu au respectat regulile pe timp de pandemie, făcând referire la evenimentul neplăcut pentru cei doi maneliști. 

Orlando: Vă dăm câteva amenzi să vadă șefii noștri, după care...  

Iată cum sună melodia compusă de Orlando pentru cei doi maneliști arși de poliție, dar care totuși au acceptat să facă o poză cu organele legii.