Stiri mondene

„Ori ne luptăm, ori ne împăcăm. Cum vrea el”. Cornel Păsat și CRBL, scandal de proporții la primul show de supraviețuire din România

„Ori ne luptăm, ori ne împăcăm. Cum vrea el”. Cornel Păsat și CRBL, scandal de proporții la primul show de supraviețuire din România
Cornel Păsat și CRBL, scandal de proporții la primul show de supraviețuire din România [Sursa foto: Instagram/ Facebook]
Cornel Păsat, dezvăluiri despre scandalul cu CRBL, de acum 14 ani. „Și-a cerut iertare în genunchi”. Cum au îngropat cei doi securea războiului?

Cornel Păsat și CRBL au iscat un scandal imens în 2009 la primul show de supraviețuire din România, „Rătăciți în Panama”. La momentul respectiv, cei doi și-au aruncat cuvinte grele încă din prima zi a competiției, care au continuat până la eliminarea cântărețului. Liderul trupei Flamingo Boys a trecut peste cele întâmplate doar după ce CRBL i-a cerut iertare în genunchi. Cei doi s-au împăcat într-un final, însă relațiile dintre ei au rămas reci chiar și la 14 ani de la participarea la emisiune.

Invitat la emisiunea ”Excluisv VIP” de la PRIMA TV, Cornel Păsat a oferit un punct de vedere cu privire la scandalul momentului. Iată declarațiile acestuia. 

Citește și: Horoscop mâine, 3 aprilie 2023: Taurii au parte de surprize în plan profesional. Racii primesc o sumă mare de bani

„Ori ne luptăm, ori ne împăcăm. Cum vrea el”. Cornel Păsat și CRBL, scandal de proporții la primul show de supraviețuire din România
Cornel Păsat, dezvăluiri despre scandalul cu CRBL[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce spun medicii despre substanțele interzise, găsită la Ana Morodan? Vedeta s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprită în trafic

Cornel Păsat, dezvăluiri despre scandalul cu CRBL

Cornel Păsat și CRBL au surprins pe toată lumea cu scandalul care s-a iscat între ei, în urmă cu 14 ani. Recent, liderul trupei Flamingo Boys a făcut o serie de dezvăluiri, susținând că a trecut peste cele întâmplate abia după ce CRBL și-a cerut scuze pentru cuvintele extrem de vulgare pe care i le-a adresat. 

„Cred că se referă la faptul că eu fac streaptease. OK, mă cunoaște prea puțin. Nu cred că mă cunoaște prea puțin: știi că sunt producător, că am 6 spectacole la Sala Palatului- o performanță pe care el nu a făcut-o niciodată și nici nu cred că o să reușească. Am fost realizator, producător, scenarist. Dar am reușit să fac niște lucruri în viață. Nu înțeleg de ce apelează la discriminarea asta, pentru că e o discriminare profesională, rasială, socială.

E un lucru foarte urât și detestat de majoritatea oamenilor educați. Universal nu este acceptată această discriminare. OK, eu mă pun în genunchi, în fața femeilor. Nu mi se pare un lucru dezonorant.

Nu știu de ce trăiește în realitatea asta falsă a lui. Probabil s-a băgat într-o bulă unde el se simte bine cu el. Dovezile arată că spus altceva, că eu am stat până aproape de finalul acestei emisiuni iar el a plecat după 2 săptămâni, s-a cerut singur acasă că nu a mai putut să o ducă. Eu am fost și sunt bărbat și o pot dovedi prin acțiunile mele din toată viața: am construit o casă, am plantat niște copaci, știu să zidesc, să îmi fac singur țevile acasă, pompa de apă. Știu să fac fotografie, croitorie, spectacole. Știu să am grijă de familia mea, în primul rând. Și am curaj și sunt un luptător. Am dovedit-o și la ”Stele verzi”, când am avut meciul cu Vintilă”, a spus Cornel Păsat.

„Ori ne luptăm, ori ne împăcăm. Cum vrea el”. Cornel Păsat și CRBL, scandal de proporții la primul show de supraviețuire din România
CRBL[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cade Hudson? Iată cine este bărbatul cu care Britney Spears și-a petrecut vacanța

Cornel Păsat: „ El a crezut că acolo trebuie să te porți ca pe maidan”

La momentul la care a izbucnit scandalul, Cornel Păsat nu a ripostat în urma jignirilor pe care le-a primit, deoarece nu considera că într-o emisiune este permis un astfel de comporatment. Acum, acesta susține că momentul în care artistul și-a cerut scuze a putut fi observat de toată lumea. 

„Pe de altă parte, până la urmă, să fii bărbat înseamnă să și recunoști atunci când greșești. Dovezile se văd, sunt pe sticlă. Cine e matur în toată situația asta? Eu, care am povestit un simplu adevăr din trecut? Nu îl urăsc, nu îl dușmănesc. Sau el, care vine iar cu injurii, mă jignește, mă face fătălău? Și articolul din presă spune că m-a umilit. Nu m-a umilit, m-a jignit. Eu nu am făcut o declarație, am fost întrebat de presă. Trebuie să spunem adevărul, plus că nu era un subiect secret, a fost pe un post de televiziune public. A fost, s-a întâmplat și doar am povestit ce s-a întâmplat atunci. Păcat că ce spune nu susține. A stat în genunchi, se vede pe imagini. Și-a cerut scuze. În special mie. Martori sunt. Eu am nevoie de atenție, am avut spectacole, nu căutam să apar.

Se pare că el nu a știut unde se duce în emisiunea respectivă. El a crezut că acolo trebuie să te porți ca pe maidan. Nu poți să începi să înjuri pe un post Tv știind că te văd rude, familia, fanii, apropiații, care nu cred că sunt de acord cu vocabularul lui”, a mai spus el.

„Ori ne luptăm, ori ne împăcăm. Cum vrea el”. Cornel Păsat și CRBL, scandal de proporții la primul show de supraviețuire din România
Cornel Păsat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate”. Cum s-a căsătorit, de fapt, Puya cu soția sa, Melinda?

Ce spune Cornel Păsat despre o posibilă împăcare cu CRBL?

Cornel Păsat spune că este deschis unei împăcări cu CRBL, însă numai dacă acesta va dori să discute personal cu el pentru a lămuri situația. 

„Sunt două variante: 1) să dea telefon să lămurim situația sau 2) ne întâlnim într-un ring și vedem care e bărbat. Eu îl aștept cu plăcere, nu dau in spate. Cum crede el să nu mai dea dovada de lașitate. Să vină în față, ca un bărbat adevărat. Ori ne luptăm, ori ne împăcăm. Cum vrea el”, a încheiat Cornel Păsat.