Lansări muzicale

Olivia Addams și Holy Molly au lansat piesa ”Pump It Up”

Olivia Addams x Holy Molly - Pump It Up
Olivia Addams x Holy Molly - Pump It Up  [Sursa foto: Instagram]
Olivia Addams și Holy Molly colaborează pentru prima dată și lansează ”Pump It Up”. Ascultă piesa aici.

Deși se cunosc de foarte mult timp, iar prietenia lor este construită de-a lungul a mulți ani, “Pump It Up” este prima piesă lansată împreună de cele două artiste. Single-ul a fost scris și compus de către echipa cu care ambele artiste au colaborat frecvent de-a lungul timpului. Marius Dia, ACHI (Petre Octavian Ioachim), Olivia Addams și Holy Molly au lucrat împreună la text și muzică, producția finală fiind realizată de către ACHI (Petre Octavian Ioachim).

Olivia Addams și Holy Molly, colaborare inedită

”Aceasta cred că este cea mai specială colaborare de până acum. E foarte amuzant cum drumurile noastre s-au intersectat încă din copilărie și cum am ajuns să lucrăm împreună acum. Mereu am considerat-o pe Holy Molly ca o soră pentru că, inevitabil, amândouă ne purtăm de grijă una alteia. Este o binecuvântare și credeți-mă, când lucrăm împreună, facem cea mai bună echipă. Știu că prieteniile în industria aceasta sunt destul de rare, dar a noastră este una reală și sinceră. Cât despre piesă, pot spune doar că Universul a lucrat și a ieșit fix la momentul potrivit. Îți mulțumesc, Holy, pentru că ai fost mereu lângă mine!",  a declarat Olivia Addams.

Citește și: Rares și Olivia Addams au lansat piesa „Buchet de trandafiri”

"În sfârșit colaborez cu Olivia Addams și nu puteam fi mai fericită. Deși am scris și am compus împreună de mai bine de trei ani, abia acum am reușit să lansăm prima noastră piesă. Povestea noastră începe acum mult timp, mai exact la vârsta de patru ani, când amândouă am făcut parte din același cor. Mai târziu, în 2018, ne-am reîntâlnit și am început această călătorie, despre care nu știam absolut nimic, dar care s-a dovedit a avea un rezultat neașteptat de bun. <<Pump It Up>> este o piesă despre puterea feminină, despre a fi acolo una pentru cealaltă, despre a transforma o despărțire într-un motiv de sărbătoare. E ca și cum am fi creat un film în care una dintre noi trece printr-o despărțire, iar cealaltă îi este alături cu tot sufletul (lucru care s-a întâmplat și în viața reală). Sperăm tare mult să vă placă!", a adăugat Holy Molly.