Lansări muzicale

Olivia Addams lansează „Scrisori în minor”, prima piesă în limba română

Olivia Adams a lansat „Scrisori în minor”, prima piesă în limba română
Olivia Adams a lansat „Scrisori în minor”, prima piesă în limba română [Sursa foto: Facebook]
Olivia Addams a lansat prima piesă în limba română. Dă play să auzi și tu „Scrisori în minor”, o piesă scrisă de Carla's Dreams.

Olivia Addams a lansat „Scrisori în minor”, o poveste despre o iubire neîmpărtășită, în care una dintre părțile implicate rămâne cu răni deschise, dar înțelege imposibilitatea formării unui cuplu. Versurile și muzica au fost compuse de către Carla's Dreams și Alexandru Turcu. 

Citeste si: Câți urmăritori se uită la un story pe care îl postează Olivia Addams

Olivia Addams, primele declarații despre „Scrisori în minor”: „ Personajul pe care îl interpretez în această piesă renunță la persoana pe care o iubește” 

Olivia Addams își bucură armata de „unicorni” cu un nou single pe care abia îl așteptau. Este pentru prima dată când artista lansează un single în limba română, însă cu siguranță se va bucura de același succes pe care l-au avut și restul pieselor lansate. 

Olivia Addams a lansat „Scrisori în minor”, prima piesă în limba română
Olivia Addams a lansat „Scrisori în minor”, prima piesă în limba română[Sursa foto: Radio Impuls ]

Citeste si: Invitatul de 12| Olivia Addams a povestit totul despre experiența din Germania: „Familia gazdă nu mă plăcea. Tot timpul vorbeau urât despre România”

„<<Scrisori în minor>> reprezintă pentru mine un ultim act de iubire, un strigăt interior inhibat, și în același timp o încheiere a ceea ce a fost și o binecuvântare a ceea ce va urma, care aduce cu sine, paradoxal, o stare de liniște. Personajul pe care îl interpretez în această piesă renunță la persoana pe care o iubește căci între cei doi nu a fost să fie. Piesa am simțit-o de cum mi-a fost cântată cu o durere în suflet care pe mine m-a făcut să plâng.

Este un act de curaj și o dovadă de maturitate să renunți la persoana pe care o iubești și care pentru tine a însemnat tot, și să îi dorești să își găsească fericirea alături de altcineva.

Este o onoare și o bucurie mare pentru sufletul meu să împărtășesc piesa aceasta cu voi și îi mulțumesc lui Carla's pentru că a avut încredere. Am simțit cum scoate dintr-un cufăr un obiect prețios pentru sufletul lui și mi-l pune mie în brațe și mă roagă să am grijă de el și să-l tratez cu blândețe. Sper să simțiți piesa cum am simțit-o și eu”, a spus Olivia Addams despre noua ei piesă.