Stiri

Olivia Addams a câștigat premiul „Best new artists” la The Artist Awards

Olivia Addams
Olivia Addams [Sursa foto: Facebook]
Olivia Addams este câștigătoarea premiului „Best new artists” la The Artist Awards, gală care a avut loc seara trecută.

Cei mai iubiți și apreciați artiști, dar și creatori de conținut au fost premiați aseară pe scena de la „The Artist Awards”. Artiștii au primit premii în funcție de voturile online ale publicului.

Olivia Addams, premiată la The Artist Awards 

Categoriile din acest an au fost Best New Act, Best DJ/ Electronic/ Dance Act, Best trap act, Best Video, Best Song, Best Collaboration, Best Female, Best Male, Favorite Artist, Beauty Award, Content Creator of the year, Best TikTok și The Artist.

Olivia Addams
Olivia Addams[Sursa foto: Facebook]

Premiul „Best new artists” de la The Artist Awards a mers către Olivia Addams care murea de nerăbdare să împărtășească acest lucru și cu fanii ei care au votat-o într-un număr atât de mare.

Olivia Addams
Olivia Addams

„Nici nu stiti cat m-am abtinut sa nu va zic nimic pentru ca muream de fericire!!!! Datorita voua!!! Voi m-ati sustinut si votat de cate ori a fost nevoie sa castigam.

Va multumesc din tot sufletul pentru sustinere, va multumesc ca imi aratati MEREU, fara exceptie, ca ma pot baza pe voi, ca ma iubiti si ca suntem o comunitate unita. Repet, premiul asta este al nostru! Dar cel mai mare castig este ca va am pe voi! Chiar simt ca suntem o familie si pentru treaba asta sunt foarte recunoscatoare. Va multumesc si sper sa imi ramaneti alaturi mereu. Va iubesc tare!!”
, a scris Olivia Addams pe rețelele de socializare.