Stiri mondene

Olivia Addams este „Invitatul de 12” de duminică, 13 decembrie

Olivia Addams
Olivia Addams este tipul artistului care consideră că talentul reprezintă doar 10%, iar restul de 90% este reprezentat de muncă.

Pe Olivia Addams nu aveți cum să nu o știți, mai ales că piesa ei „Dumb” a bubuit toată vara în difuzoare.

Olivia Addams vine în studioul Radio Impuls la „Invitatul de 12”

Olivia este o tânără artistă și compozitoare care a scris muzică pentru artiste precum JO, Antonia și Lidia Buble, așa cum a declarat ea într-un interviu pentru Un site de muzică.

Olivia Addmas a terminat două mastere în același timp, unul în germană și unul în română, iar momentul crucial care i-a schimbat viața s-a petrecut la vârsta de 16 ani când a decis dintr-o dată să se mute în Germania.

„La 16 ani am decis printr-o nebunie să mă mut un an în Germania. Au venit într-o zi niște oameni la liceu să întrebe cine vrea să fie elev de schimb. Am fost singură din tot liceul care a ridicat mâna. Nici acum nu știu ce a fost în capul meu, dar iubesc provocările. Nu știam germană absolut deloc. Primele două luni au fost groaznice, plecasem că un copil timid căruia îi era frică să scoată două cuvinte. A trebuit să o las în urmă pe Olivia cea fricoasă și să mă adaptez. M-am întors un om total schimbat, deschisă, sociabilă, cu altă gândire, germană învățată, note bune, și cu prieteni cu care păstrez legătură chiar și după 7 ani și pe care îi vizitez”, a declarat Olivia în cadrul aceluiași interviu.

Despre toate astea, dar și multe alte secrete, veți afla duminică, la „Invitatul de 12”, unde Olivia Addams va sta de vorbă alături de Cosmin Cernat.