Stiri mondene

O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”
 Dan Negru [Sursa foto: Captură KANAL D]
Ce le-a spus Dan Negru concurenților din prima ediție a noului sezon, difuzată în această seară, la ora 22:30, la Kanal D!

Un nou sezon al quiz-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se pregătește să între în casele telespectatorilor, începând din această seară, de la ora 22:30, la Kanal D! Emisiunea care a dus gimnastica minții la rang de sport național revine în casele telespectatorilor cu un sezon antrenant, pentru toată familia, și cu același prezentator care și-a câștigat renumele de Regele entertainmentului românesc prin charismă, profesionalism desăvârșit și modul inconfundabil în care ține trează atenția concurenților și a milioanelor de telespectatori. 

Citeste si: Mesajul lui Dan Negru de Ziua Limbii Române: “Limba este îmbrăcămintea gândului”

Miercuri, 31 august 2022, începe un nou sezon „Jocul cuvintelor” 

Prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” începe în forță, cu cinci concurenți pregătiți să demonstreze că stăpânesc tainele vocabularului și că au prezența de spirit necesară pentru a câștiga.

Că să mai relaxeze atmosfera și să-i introducă pe concurenți cu zâmbetul pe buze în concurs Dan Negru glumește adesea în platoul emisiunii.  Nu s-a dezis de acest obicei nici la filmările primei ediții a sezonului al doilea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, iar cei prezenți în platou s-au bucurat de spiritul jucăuș al amfitrionului emisiunii. “ Creierul este ca nasturele: când nu-l ai, abia atunci se vede! ”, a “aruncat” amuzat Dan Negru o cugetare celor prezenți în platoul emisiunii.

Inedit în această ediție este faptul că o mama și fiica ei se vor afla în concurs. Rămâne însă de văzut cine se va descurca cel mai bine în gimnastica minții și cine va fi declarat câștigătorul ediției.

Nu pierdeți, începând de astăzi, de la 22:30, un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri până vineri, la Kanal D!