Stiri

O mai ştii pe Narcisa Suciu? Iată cu ce se ocupă acum cântăreaţa

O mai ştii pe Narcisa Suciu? Iată cu ce se ocupă acum cântăreaţa
[Sursa foto: Facebook ]
Narcisa Suciu a ieşit din lumina reflectoarelor de ceva timp. Cântăreaţa a plecat din ţară în urmă cu 11 ani.

 Narcisa Suciu avea una dintre cele mai frumoase şi calde vochi din industria muzicală din România. Cântăreaţa a decis însă să părăsească ţara în urmă cu mai bine de 11 ani.

Cu ce se ocupă Narcisa Suciu

  Finlanda este casa Narcisei Suciu de mai bine de 11 ani de zile. Cântăreaţa a plecat alături de fiica sa în Scandinavia pentru a fi alături de Veikko Miettinen, un bărbat pe care l-a cunoscut pe reţelele sociale şi care i-a devenit soţ.

Nu regretă în niciun moment această decizie, care i-a schimbat radical viaţa. 

O mai ştii pe Narcisa Suciu? Iată cu ce se ocupă acum cântăreaţa

 " Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România. Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet.

 După vreun an şi ceva de relaţie la dis­tanţă şi după mai multe drumuri între cele două ţări, chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti (aflase că există şi în România tere­nuri de golf- marea lui pasiune!), am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă "vedetă", să plecăm împreună în Fin­landa. Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită!", declara Narcisa Suciu în 2016, pentru Formula AS.

 Dorul de casă a împins-o pe Narcisa să se întoarcă în ţară, însă doar pentru o scurtă perioadă. Cântăreaţa a vizitat România în acest an şi a profitat de moment pentru a se întoarce la marea ei dragoste, muzica. Narcisa Suciu a colaborat cu Gaşca Zurli, pentru o piesă care a fost lansată în luna mai.

 De curând, Narcisa Suciu a lansat şi o carte. "Mamă, povesteşte-mi despre tine!" este prima carte scrisă de artistă. "Eu nu am apucat să o întreb pe mama lucruri, pentru că eu când am pierdut-o pe mama aveam 17 ani, iar mama avea 50. Pe măsura ce fiica mea creștea și îmi punea întrebări despre mama, am început să îmi dau seama că nu știu multe lucruri despre mama și mi-am dat seama că nu aș vrea să se perpetueze asta și în familia ei. Aș vrea să le poată spune cum era mama ei. Pentru că niciodată nu apuci să afli tot, am început să scriu întrebările astea cu pixul pe caiet și pe urmă mi-am dat seama că ar putea fi o carte.", a declarat Narcisa Suciu pentru Antena 3.