Stiri

O fetiță de doi ani și-a fotografiat mama nud și a trimis pozele tuturor din telefon: „Am murit un minut!”

O fetiță de doi ani și-a fotografiat mama nud și a trimis pozele tuturor din telefon: „Am murit un minut!”
Emily, mama unei fetițe de doi ani, a povestit extrem de amuzată cum a fost pozată nud, dintr-o joacă, de către fetiță. Pozele au fost trimise tuturor.

O mamă a fost fotografiată nud de propria fiică și pozele au fost trimise tuturor contactelor din telefon. Gafa micuței de doar doi ani s-a petrecut după ce mama ei i-a dat telefonul să se joace. Proaspăt ieșită de la duș, goală, Carsyan, fetița de doar doi anișori, a început să o pozeze pe mama ei. Femeia nu și-a dat seama ce face fetița ei, iar când a luat telefonul din mâna ei, deja era mult prea târziu. Fotografiile nud au fost trimise tuturor contactelor din telefon, de la rude până la prieteni și colegi de familie.

Emily a primit mesaj de la o colegă de serviciu care îi mulțumea pentru fotografia nud și a crezut că va intra în pământ de rușine.

„Am fost terifiată. Cred că am murit un minut, apoi m-am întors la viaţă pentru a le povesti oamenilor ce mi s-a întâmplat” a spus, cu umor, Emily.

Mama care a fost pozată nud de către fetiță a făcut povestea publică. Care a fost reacția tatălui 

Cu toate că s-a simțit extrem de rușinată a făcut totul public pentru a se amuza și restul oamenilor.

„Este o poveste amuzantă şi m-am gândit că oamenii sunt oricum în perioada asta înconjuraţi de tristeţe şi stres aşa că povestea mea într-o dimineaţă de luni i-ar putea face să zâmbească”, a spus Emily.

Chiar și așa, mama micuței a spus că nu este supărată pe fiica ei care este ceva mai neastâmpărată uneori.

„Dacă îşi stabileşte un lucru în cap, nu se potoleşte până în momentul în care îşi duce planul la bun sfârşit. Părinții mei dețin o firmă de brokering imobiliar la care lucrez. Pentru a înrăutăți lucrurile, am mers în ziua următoare acolo, iar tatăl meu, care este brokerul, m-a primit cu ‘Oh, uite, vine starul porno al companiei’. În acel moment m-am gândit că ‘gata, e ok, e momentul să demisionez’”, a mai povestit Emily.

Și tatăl micuței s-a amuzat de întâmplare și s-a bucurat că fetița a trimis pozele pe snapchat și nu au putut fi salvate.

„Din fericire fotografiile au fost trimise pe Snapchat tuturor contactelor mele, aşa că pozele nu au fost salvate. Au dispărut pentru totdeauna. E totuşi o veste confortabilă ştiind că toată lumea mi-a văzut fundul în acea dimineaţă. Când l-am sunat pe soţul meu a izbucnit în râs, s-ar fi aşteptat la ceva asemănător din partea lui Carsyn. În schimb mi-a spus că e ‘supărat’ pentru că el nu a primit fotografiile şi a ratat momentul” a mai spus Emily, potrivit Mirror.