Stiri

O femeie își închiriază soțul pe oră! Afacerea le aduce mai mulți bani decât au visat

o femeie isi inchiriaza sotul
O femeie își închiriază soțul cu 44 de dolari pe oră  [Sursa foto: Pexels ]
Sătulă de cheltuielile tot mai mari, o femeie a decis să își închirieze soțul pe oră. Iată cât de prosperă e afacerea!

Laura Young, o femeie în vârstă de 38 de ani, s-a săturat de cheltuielile prea mari din casă cu cei trei copii pe care îi are și a luat o decizie care i-a schimbat viața. După ce a ascultat un podcast al unui bărbat care cerea bani pentru a ajuta cu diferite treburi gospodărești, femeia a decis să își convingă soțul să înceapă împreună o afacere.

Niciunul nu s-ar fi așteptat ca afacerea să devină atât de prosperă.

James Young a acceptat oferta soției, iar împreună au deschis afacerea „Închiriază-mi soțul îndemânatic”. Laura Young își închiriază soțul pe suma de 44 de dolari pe oră și 280 de dolari pentru un tarif zilnic.

Cei doi și-au creat o pagină pe Facebook, acolo unde își promovează afacerea, însă și prin diferite reclame de pe alte platforme. Anunțul este adresat în special femeilor singure, care au nevoie de ajutor în gospodărie.

Pe James Young îl recomandă hărnicia, fiind plătit pentru a ajuta pe oricine să asambleze sau să mute mobilă, să monteze electrocasnicele, să pună perdele, tapet și poate fi contactat de oricine are nevoie de o mână de ajutor. James are și anumite excepții, el nu prestează servicii electrice sau sanitare

James Young a fost nevoit să renunțe la vechiul loc de muncă

„Soțul îndemânat” a început să fie tot mai căutat, ia programul lui este plin pe toată luna noiembrie, iar cererile continuă să apară, potrivit New York Post.

„Nu m-am așteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri şi să ne reducem orele de lucru, așa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9:00 la 17:00”, a spus Laura Young.

Citește și: Un bărbat din Oradea, tras pe sfoară de o damă de companie! Cum l-a lăsat femeia fără niciun ban

James Young a fost nevoit să renunțe la vechiul loc de muncă, într-un depozit, deoarece afacerea a început să ia tot mai mult avânt.

„Are o minte metodică și știe să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit. Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de ușă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi așezarea unui covor și reconstruirea unui perete", a mai spus soția.

o femeie isi inchiriaza sotul
James Young, în vârstă de 41 de ani, suferă de autism [Sursa foto: facebook ]

Cei doi au început această afacere pentru a le oferi un trai mai bun copiilor. Doi dintre copii suferă de autism, iar în urmă cu patru, James a primit același diagnostic.

Laura Young a mărturisit că lui James, care a fost diagnosticat cu autism în urmă cu patru ani, i-a plăcut întotdeauna să construiască, așa că s-a gândit că această afacere ar fi ceva ce ar putea face.