Stiri

O femeie din Sibiu, înșelată prin metoda „Accidentul”! Ce au descoperit oamenii legii: ”Tipul s-a prefăcut la telefon doctor”

O femeie din Sibiu, înșelată prin metoda „Accidentul”! Ce au descoperit oamenii legii
O femeie din Sibiu, înșelată prin metoda „Accidentul”! Ce au descoperit oamenii legii [Sursa foto: PixaBay]
Metoda „Accidentul” revine! Două persoane au fost reținute de oamenii legii după ce au înșelat o bătrână de 85 de ani. Uite ce au descoperit polițiștii!

O femeie, în vârstă de 85 de ani, a fost sunată, luni, pe telefonul fix de către un bărbat, spunându-i că fiul ei a fost rănit într-un accident și are nevoie urgent de 4.000 de lei pentru a plăti cheltuielile la spital. Bătânica din Sibiu i-a dat suma respectivă unei tinere, care s-ar fi prezentat la domiciliu ca fiind asistenta medicului, fiind însoţită de un bărbat, care i-ar fi asigurat transportul cu maşina.

La scurt timp, victima și-a dat seama că totul este o înscenare și a sesizat imediat oamenii legii.

O femeie din Sibiu, înșelată prin metoda „Accidentul”! Ce au descoperit oamenii legii
O femeie din Sibiu, înșelată prin metoda „Accidentul”! Ce au descoperit oamenii legii[Sursa foto: Captură YouTube]

Polițiștii i-au depistat pe cei doi indivizi în trafic 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe cei doi în trafic, au oprit autoturismul şi i-au identificat. Conform polițiștilor, este vorba de o tânără de 16 ani şi un bărbat de 32 de ani. Se pare că persoana care coordona întreaga operațiune era un bărbat în vârstă de 37 de ani, deținut în Penitenciarul Arad. 

Tipul s-a prefăcut la telefon doctor, apoi i-a zis că i-l dă la telefon și pe băiat, adică pe mine.
Nu mi-a venit să cred când mi-a povestit mama. Ea a crezut tot, nu și-a mai dat seama că nu sunt eu,  fiind foarte speriată. Chiar dacă au sunat la întâmplare, au reușit să afle suficiente informații.  Ei nu aveau de unde să știe adresa locuinței mamei, dar ea a fost păcălită și le-a spus tot. Când să  dea banii, ei au întrebat-o unde locuiesc, apoi i-au spus să-i lase în cutia poștală. Mama i-a întrebat  dacă au cheie de la lacătul cutiei, așa că ei i-au spus să nu mai pună lacăt, să lase deschis și vin ei să  ia banii. Și așa a făcut” spune fiul sibiencei.

Metoda „accidentul” este una dintre cele mai populare metode de înșelăciune. Victimele cad în plasa
escrocilor fiindcă aceștia folosesc un scenariu bine conturat, menit să le șocheze emoțional.