Stiri

Bară la Bară: Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori împotriva coronavirului! Motivul pentru care a ales să facă asta. Video

Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori împotriva coronavirului
Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori împotriva coronavirului [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat din Germania a ales să se vaccineze de 90 de ori împotriva coronavirusului. Motivul halucinant pentru care a făcut asta.

Un bărbat de 60 de ani din Germania s-a vaccinat de 90 de ori cu serul anti-covid și nu de teama bolii, așa cum poate v-ați fi gândit. 

Bărbatul a ales să se vaccineze de mai multe ori pentru a vinde apoi certificatele verzi de vaccinare altor persoane care nu voiau să se vaccineze, dar voiau să beneficieze de certificat.

Bărbatul care locuia în orașul Magdeburg, din estul Germaniei, ar fi fost la centrele de vaccinare din statul Saxonia.

Însă așa cum știm cu toții, „ulciorul nu merge de multe ori la apă”, așa că, zilele trecute, el a fost prins de polițiști după ce a fost de două ori consecutiv la același centru de Nu se știu momentan detalii despre starea de sănătate a bărbatului, mai ales că s-a injectat cu mai multe tipuri de ser anti-covid. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz de falsificare și au efectuat mai multe percheziții.

Oamenii legii au aflat că bărbatul vindea certificatele unor clienți din Germania care refuzau să se vaccineze, însă și-au dorit certificatele de vaccinare care le oferă acces la restaurant, club sau chiar la locul de muncă. 

Mihai Hînda a vorbit despre acest subiect în „Bară la Bară”. 

Mishu și Cosmin de la Dimineața Nebună au vorbit și ei despre germanul care s-a vaccinat de 90 de ori 

Mishu și Cosmin au discutat și ei despre cazul germanului care s-a vaccinat de 90 de ori pentru a vinde certficatele. Dacă nu ai fost pe frecvență, poți asculta momentul celor doi chiar aici.