Emoții mari pentru Dinu Maxer! Artistul s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Magdalena Chihaia, în cadrul unui eveniment grandios.
Dinu Maxer este în culmea fericirii în această perioadă. Îndrăgistul artist s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Magdalena Chihaia, în cadrrul unui eveniment grandios. Cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar apoi au petrecut într-o locație exclusivistă, alături de invitații lor. Petrecerea a durat până în zori și a fost marcată de multe momente speciale pentru cei doi îndrăgostiți. Iată cum a arătat aceasta.
Zi de neuitat pentru Dinu Maxer! Artistul s-a căsătorit cu Magdalena Chihaia
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au devenit oficial soț și soție. Pe data de 31 mai 2025, aceștia și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.
„Eu am spus că nu o să am emoții și uite că nu am putut să citesc cuvântul Domnului decât cu lacrimi. Împlinit (n.r. – cum se simte după cununia religioasă). Este o ceremonie la care am visat toată viața, mulțumesc lui Dumnezeu că a scos-o pe Magda în drumul meu, în viața mea și ne-a unit. Am plecat de mână și ne împlinim unul altuia multe dorințe”, a spus Dinu Maxer, după ce s-a terminat slujba religioasă, potrivit spynews.ro.
Cum a arătat nunta lui Dinu Maxer și a Magdalenei Chihaia?
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au ajuns separat la petrecere după cununia religioasă. Artistul a purtat un costum elegant, creat de nașul lui de cununie, Dragoș Săndulache, în timp ce soția lui a ales o rochie albă, care i-a scos în evidență trăsăturile fine și silueta perfectă, creată de Florin Burescu. Locația în care a avut loc petrecerea este nou deschisă și situată pe malul lacului, în centrul Bucureștiului. Aceasta beneficiază de o terasă cu o priveliște de vis și o atmosferă luxuriantă datorită decorului spectaculos cu palmieri, candelabre, felinare, multe flori și piscină. Invitații au fost luați prin surprindere cu măști venețiene și multe momente artistice deosebite.
Potrivit click.ro, meniul de la nuntă a costat între 110 și 130 de euro și a inclus șampanie și pișcoturi la primire, dar și feluri de mâncare sofisticate, precum dorada servită cu risotto cu cerneală de sepie, sparanghel și sos de lime cu vongole și turmenic sau cotlet de porc Tomahawk în crustă de sos barbeque servit cu baby potato aromatizați cu micro salată. Mirii au avut și un candy bar cu o mulțime de delicatese și un tort impresionant.