Stiri mondene

Cum era Crăciunul pentru copilul Pepe: „Aveam ciocolată în loc de globuri în brad”

Pepe
Pepe a povestit în cadrul unui interviu cum erau sărbătorile de iarnă pentru el și ce îl făcea fericit atunci când era mc copil.

Pepe își amintește cu drag de perioada copilăriei și de sărbătorile de iarnă petrecute alături de mama și cei trei frați ai săi. Tatăl lui era plecat din țară mai mereu, așa că a simțit mereu un gol în lipsa lui. Gol pe care el vrea să-l umple acum fiind tot timpul aproape de fetele lui. 

Pepe

Ce spune Pepe despre Crăciunul din copilărie: „Te bucuri mai mult de Crăciun atunci când ești părinte”

Cu toate că sărbătorile de iarnă erau ceva aparte, Pepe spune că se bucură mai mult de Crăciun de când a devenit tată. Bucuria de a împărți cadouri nu se compară cu cea de a primi. Cu toate acestea, își amintește cu mare drag de năzdrăvăniile pe care le făcea de Crăciun cu frații lui mai mari. 

Pepe

„Parcă mai mult te bucuri de Crăciun atunci când devii părinte. Chiar dacă bucuria e atunci când ești copil pentru că primești cadouri. E mai frumos să te bucuri când îl vezi pe copilul tău că primește cadouri.

Când eram copil... noi am crescut într-o familie cât se poate de unită și nu suntem puțini deloc. Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun. Asta mă și se face pe mine acum să fiu cât se poate de atent la lucrurile care probabil în copilărie îmi lipseau. Și aveam o bucurie din asta exagerată: în primul rând, nu aveam globuri foarte multe în brad, puneam ciocolată. Țin minte că în noaptea de Ajun arăta bradul superb și în două-trei zile era un brad chel, bătut de tot. Ne cățăram în vârf că acolo erau cele mai bune dulciuri”, a povestit Pepe în cadrul unui interviu.