Stiri mondene

Presupusa iubită a lui Leonardo DiCaprio și-a șters contul de Instagram! Cine este, de fapt, Eden Polani

Eden Polani si-a sters contul de Instagram
Cine este Eden Polani, tanara cu care a fost surprins Leonardo DiCaprio [Sursa foto: Hepta]
Eden Polani, presupusa noua iubita a lui Leonardo DiCaprio si-a sters contul de Instagram in urma controverselor legate de relatia lor.

Username-ul @edenpolanii al contului de Instagram al lui Polania fost activ pana miercuri dimineata, insa acum pagina este "not available".

Eden Polani a luat aceasta decizie după zvonurile apărute în presa legate de o presupusa idila cu celebrul actor Leonardo DiCaprio. Totuși, contul este activ și are peste 260 de mii de urmăritori. Actorul în vârstă de 48 de ani și modelul în vârstă de 19 ani au fost surprinși stand unul lângă celalalt la un eveniment monden pe 31 ianuarie în Los Angeles.

Cei doi au fost fotografiați de paprazzi care au surprins instantanee cu cei doi la masa.

Eden Polani si-a sters contul de Instagram

Citește și: "Are trauma Titanicului!” Leonardo DiCaprio, critici aspre dupa s-ar fi cuplat cu un model de 19 ani

Eden Polani și Leondardo DiCaprio au fost prezenți la o petrecere înaintea decernării Premiilor Grammy unde fotomodelul stătea așezată fix lângă actor.

Purta un tricou alb și un blazer cu dungi gri. "Leo și Eden au fost așezați întâmplător la acea masa împreună și au același grup de prieteni. Daca sta lângă o fata sau vorbește cu ea, nu înseamnă că se și întâlnește cu respectiva, a declarat o sursa pentru publicația People. 

leonardo dicaprio
Camila Morrone a împlinit recent 25 de ani [Sursa foto: Instagram]

Profilul lui Eden Polani conține poze din călătorii din diferite colturi ale lumii.

După ce a fost fotografiat alaturi de DiCaprio, modelul israelian care avea pe Instagram 236 de mii de urmăritori a avut un boom în ce privește engagement-ul contului. Leo este fidel modelelor care au vârstă maxima 25 de ani. Victoria Lamas are 23 de ani și este aproape la jumătatea vârstei pe care o are el. Cămilă Morrone, fosta lui iubita oficiala a fost cea părăsită pentru că împlinise 25 de ani, de unde și ipoteza că DiCaprio prefera tinerele mai mici de 25 de ani.

 

Celebrul actor a apărut pentru prima dată în atenția internauților în privința regulii sale bizare privind întâlnirile, după ce s-a despărțit de Camila Morrone vara trecută, la doar câteva luni după ce aceasta a împlinit 25 de ani.

Leonardo DiCaprio prefera tinerele mai mici de 25 de ani

 

Pe pagina ei de Twitter, Ryan a împărtășit un mesaj pe care scria: „Nu sunt suficienți oameni care vorbesc despre Leonardo DiCaprio, care are aproape 50 de ani – și „se apropie” de o adolescentă de 19 ani”.

Citește și: VIDEO Gerard Pique și iubita tinerică la plimbare pe străzile Barcelonei. Cum a reacționat sportivul când Clara Chia a intrat într-un panou publicitar

În secțiunea de comentarii, autoarea Caitlin Moran a răspuns: „Are trauma Titanicului! Se întâlnește cu femei de parcă ar avea încă vârsta pe care o avea când a filmat-o și este ÎNTOTDEAUNA în vacanță pe un iaht”.