Stiri mondene

Nosfe, noi detalii despre scandalul cu Killa Fonic! Ce au de împărțit, de fapt, foștii colegi de la Șatra Benz: „Nu venea la repetiții, nu venea la concerte”

Nosfe, noi detalii despre scandalul cu Killa Fonic! Ce au de împărțit, de fapt, foștii colegi de la Șatra Benz
Nosfe, noi detalii despre scandalul cu Killa Fonic! Ce au de împărțit, de fapt, foștii colegi de la Șatra Benz [Sursa foto: Captură YouTube]
Nosfe a făcut noi dezvăluiri despre scandalul cu fostul să coleg de trupă, Killa Fonic. Iată ce s-a întâmplat între cei doi artiști!

După ce a devenit unul dintre membrii fondatori ai trupei Șatra BENZ în 2015, Killa Fonic a decis să părăsească trupa în 2019. La aproape trei ani de la separare, atât Nosfe, cât și Killa Fonic continuă să aibă versiuni diferite referitoare la colaborarea lor. Invitat în cadrul unui podcast, Nosfe a scos la iveală mai multe detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat despre relația lui cu ceilalți membri ai trupei.

Nosfe a declarat că fostul său coleg ar fi vrut, de fapt, să părăsească Șatra Benz, apelând la anumite tertipuri. 

Citeste si: NOSFE și Theo Rose au lansat piesa ”Căsuța noastră”

„Omul spunea tuturor prietenilor lui, chiar și la început, că vrea să plece din Șatra Benz. Adică astea-s chestii pe care noi le-am aflat după și așa mai departe. El nu venea la repetiții, nu venea la concerte. Era evident că el era, cumva, epicentrul, pentru fanii acestui grup. Directorul de imagine, e foarte talentat”, a spus Nosfe.

Nosfe, noi detalii despre scandalul cu Killa Fonic! Ce au de împărțit, de fapt, foștii colegi de la Șatra Benz
Nosfe, noi detalii despre scandalul cu Killa Fonic! Ce au de împărțit, de fapt, foștii colegi de la Șatra Benz[Sursa foto: Captură YouTube]

Killa Fonic, despre motivul pentru care a decis să părăsească formația

La rândul său, Killa Fonic a susținut că a decis să plece pentru că a realizat că se poate descurca mult mai bine pe cont propriu, decât în formația „Șatra Benz” .  Mai mult, artistul a observat că proiectul său de suflet se transformase într-un business.

Citeste si: Killa Fonic a lansat albumul „Terra Vista”

„Unii vorbesc mai puțin, eu am crescut cu o anumită mentalitate în familie, să nu le spui ceea ce gândești. Poți să le împărtășești gânduri sau învățături, dar aspecte care țin de intimitatea familială și eram un soi de familie, am învățat să le păstrez în casă. Ei au jucat celălalt rol, rolul de a mă ataca puțin, au trecut și ei peste, ca să fac lumină, Șatra Benz a fost un proiect care s-a făcut din pură pasiune și fun, și experiment (experimentam tot felul de chestii fără să ne luăm după nimic).

Nosfe, noi detalii despre scandalul cu Killa Fonic! Ce au de împărțit, de fapt, foștii colegi de la Șatra Benz
Nosfe, noi detalii despre scandalul cu Killa Fonic! Ce au de împărțit, de fapt, foștii colegi de la Șatra Benz[Sursa foto: Instagram]

La un moment dat, nu știu dacă a fost egocentric sau nu, nu ne-am înțeles, (n.r. proiectul) a devenit business. Pentru mine, din punct de vedere business, nu am avut niciun soi de interes pentru acest proiect Șatra Benz, pentru că eu îmi făceam treaba și solo, ca și ei. Eu am știut de la început ce pot să fac. Știam că ce pot să cânt cu ei e diferit de ce pot să cânt eu singur”, a povestit  Killa Fonic.