Stiri

Nightcrawler se lansează pe Netflix pe 10 septembrie 2022: Distribuţia filmului

Nightcrawler se lansează pe Netflix pe 10 septembrie 2022: Distribuţia filmului
[Sursa foto: Facebook ]
"Nightcrawler" este unul dintre cele mai interesante filme care se lansează pe Netflix în luna septembrie.

Dacă nu ai văzut încă filmul "Nightcrawler" şi eşti un fan al genului thriller psihologic, avem veşti bune! Pelicula regizată de Dan Gilroy va fi disponibilă pe Netflix de pe 10 septembrie.

Nightcrawler, pe Netflix de pe 10 septembrie. Care este distribuţia filmului

"Nightcrawler" este filmul de debut al regizorului Dan Gilroy. Doar 8,5 milioane de dolari a costat producţia acestei pelicule, care a avut un real succes, cu încasări de peste 50 de milioane de dolari.

Jake Gyllenhaal interpretează rolul lui Louis "Lou" Bloom, un jurnalist independent, care un care înregistrează evenimente violente petrecute noaptea târziu în Los Angeles și vinde imaginile la un post de televiziune local de știri. 

Nightcrawler se lansează pe Netflix pe 10 septembrie 2022: Distribuţia filmului

Alături de Jake Gzllenhaal, în "Nightcrawler" mai joacă Rene Russo, Riz Ahmed şi Bill Paxton.

Nightcrawler, unul dintre cele mai bune filme din 2014

Deşi a avut un buget foarte mic, de doar 8,5 milioane de dolari, "Nightcrawler" a fost primit numeroase laude, criticii subliniind scenariul lui Gilroy și interpretarea lui Gyllenhaal. Mai mulți critici au catalogat Nightcrawler drept unul dintre cele mai bune filme ale anului 2014 și a primit diverse aprecieri, inclusiv o nominalizare la categoria "Cel mai bun scenariu original", la cea de-a 87-a ediție a Premiilor Oscar. De-a lungul anilor, filmul a ajuns să fie considerat un clasic cult modern. 

Nu doar criticii de film au apreciat pelicula "Nighcrawler", ci şi publicul. Pe IMDB, filmul are un rating de 7,8/10, un scor foarte bun, faţă de alte filme, cu bugete chiar şi de zece ori mai mari. Şi pe Rotten Tomatoes filmul este foarte apreciat, având un procentaj de 95% la Tomatometer şi de 86% la Audience Score. Pelicula "Nightcrawler" va putea fi urmărită pe Netflix, începând cu 10 septembrie, fiind unul dintre cele mai interesante filme adăugate în această lună pe platforma de streaming.