Stiri mondene

Nicoleta Nucă, schimbare radicală de look! Cum s-a afișat artista pe rețelele sociale

Nicoleta Nucă, schimbare radicală la înceut de an! Cum s-a afișat artista pe rețelele sociale
Nicoleta Nucă, schimbare radicală la înceut de an! Cum s-a afișat artista pe rețelele sociale [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Nucă și-a făcut o schimbare radicală de look la început de an! Uite cum arată acum fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Nicoleta Nucă a devenit cunoscută odată cu participarea la concursul de talente „X Factor”, în 2014, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. La scurt timp, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, colaborând cu mai mulți colegi de breaslă, pe plan profesional. Cântăreața se bucură de o mare comunitate pe rețelele sociale, unde este și foarte activă, astfel că nu ezită și împarte cu fanii ei fiecare moment.

În urmă cu câteva ore, vedeta și-a luat fanii prin surprindere! Mai exact, Nicoleta Nucă și-a făcut o schimbare de look neașteptată și putem spune că o prinde de minune. 

„New Year, New Me, New Look”, a scris Nicoleta Nucă în dreptul clipului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)

Cum au reacționat fanii artistei: „E fain noul look”

Imediat după ce a postat clipul pe pagina sa de Instagram, fanii artistei au luat cu asalt secțiunea de comentarii, spunându-i că îi stă foarte bine.

Citeste si: Nicoleta Nucă, noi dezvăluiri despre lupta cu depresia! Cum s-a vindecat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Am regăsit calea spre mintea și sufletul meu”

„Ești frumoasă indiferent de culoarea părului”/ „Ce bine arăți”/ „E fain noul look”/ „Îmi place foarte mult transformarea”/ „Superbă”/ „Wow”/ „Ce frumos”, sunt câteva din reacțiile internauților.

Nicoleta Nucă, schimbare radicală la înceut de an! Cum s-a afișat artista pe rețelele sociale
Nicoleta Nucă, schimbare radicală la înceut de an! Cum s-a afișat artista pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Câte operații estetice are Nicoleta Nucă?! 

De-a lungul timpului cabinetele medicilor esteticieni au fost luate cu asalt de celebritățile din showbiz-ul autohton.  Nicoleta Nucă se află printre vedetele de la noi care a decis să treacă pragul cabinetelor, fiind nemulțumită de felul cum arată. Prin intermediul unei secțiuni de întrebări și răspunsuri, vedeta a fost întrebată de un fan de ce și-a făcut atât de multe schimbări, spunând că era o persoană foarte frumoasă naturală.  

Citeste si: Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despre relația cu iubitul ei, Alex Ursache: „Îmi oferă multă siguranță și încredere”

„Pentru că este corpul meu și fac ce vreau cu el!(...) Nu am făcut așa multe schimbări. Schimbarea majoră la față a făcut-o rinoplastia, pe care mi-o doream cu multă vreme înainte să vin în România și să mi-o permit, și pe care am făcut-o și din motive medicale, nu doar estetice. În rest la nivelul feței operații nu am, doar acid în buze încă dinainte să vin în România acum 7 ani. De fapt mi-am injectat buzele prima dată la 18-19 ani pentru că așa mi-am dorit eu”, a scris artista, a InstaStory.

Citește continuarea aici!